Sledujte nás

Anglicko

PREMIER LEAGUE 2014/2015 … 18.kolo

Krajší meninový dar ako kompletný desiatkový balíček zápasov anglickej futbalovej superligy za jeden deň si na Štefana poniektorí ani nevedia predstaviť. Diki, mami:). 

CHELSEA – WEST HAM

Kladivári z Boleyn Ground kopú pre mnohých dosť nenápadný, každopádne svoj životný futbal, východolondýnsky tím nebol v decembrovej tabuľke ostrovnej futbalovej superletky vyššie od sezóny 1985-86. Keď som na slnkom i bublinkami zaliatej East Stand Lower v Upton Parku /WH-Tottenham 2:0/ sedel v máji, Big Samovi v kresle Hammers neverili ani „touts“ pred štadiónom.

Kurz 11.5 na výhru Kladív dnes prekvapujúco vysoký, bukmejkri to dali iste cez trojný integrál a najskôr chibne. Pozerám, že už teraz je tam iba 11.

Šinkanzen lídra z Chelsea môže vykoľajiť z cesty za titulom iba jediná vec, a tou je nadmerný počet dlhodobých zranení. Blíži sa čas Vodnára a sila planéty Urán prinúti Mourinha v ročníku 2015 dobyť Anglicko. Prinajmenšom. Dieťaťom Šťasteny sa niekedy stačí narodiť.

Blue is the colour na Stamfordskom moste dnes pri 1.35.

Chelsea porazí susedov o dva góly. Hazard a potom už len Costa.

BURNLEY – LIVERPOOL

Ťažko povedať komu ide o viac, nováčikovi z Turf Moor o záchranárske body, Liverpoolu furt hlavne o vlastnú tvár. Pri máloktorom mužstve mi dochádza kreatívny atrament tak ako pri Merseyboys /sorry, Inga/, a nenakopne ma už ani navrátilko Balotelli na lavičke Reds. I tam to má borec za pár, anyway.

Spokojne skúste na Burnley pri 4.8, pri 1:0 predať kliknutím „Back“ Liverpool. Jasná ziskovka.

Oplatí sa aj neprehra Liverpoolu, LAY Burnley pri 5.1. 

ARSENAL – QPR

Redknappovi Rangers hrajú opäť mimo domáci drn a pokiaľ sme zabudli, že všetkých osem doterajších vonku prehrali, dobre to bude pripomenúť hlavne tým, čo dnes položia na oltár víťaza na Emitares odloženú vianočnú stovečku. Pri 1.29 pred výkopom trocha slabinger, v 23.minúte pri 0:0 a určite lepšom kurze InPlay treba dať.

Arsenal porazí QPR o dva góly.

Futbal, tak ako život, má svoje evanjelium. Šírte ho. A ak je nutné, použite i slová.

Lá Fhéile Stiofáin!

Reklamy
SYNOT TIP vstupný bonus stávka bez rizika - 950x100
Kliknite pre pridanie komentára

Napíšte odpoveď

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Fortuna Stávka bez rizika za 30 € vstupný bonus 300x300

Futbal

SYNOT TIP vstupný bonus stávka bez rizika - 300x300

Viac v Anglicko