Sledujte nás

Anglicko

PREMIER LEAGUE 2014/2015 … 20.kolo /štvrtok/

DvaNulaJednaPäť, je tu rok svetla, rok pôdy, rok narodenia budúcich mimoriadne šikovných vedcov, mysliteľov a bádateľov.

Čína o 20 % devalvuje jüan, Nemecko zaflirtuje s recesiou, Rusi pôjdu komplet ku dnu, internetoví hackeri vyvolajú on-line Armagedon, vulkanická erupcia islandskej sopky Bardarbunga vytvorí nad Európou mrak z plynov a pripraví nás o leto. Minimálne. V marci uvidíme zatmenie Slnka a v máji ešte jedno pod Tatrou – po majstrovstvách sveta Slovensko opustí hokejovú elitu. Asi ten rok svetla beriem späť…

STOKE – MAN UNITED

Stoke je doma na Britannia Stadium nepríjemné jak útek po kapustnici a nepustí tu perie ľahko ani proti favoritovi z Old Trafford, kurz na víťazstvo ktorého sa hýbe pri 1.9. Skúsil by som nevýhru United pri 1.98. Ak tip nevyjde, aspoň neprehráte tak veľa ako ja naposledy pri Evertone.

SOUTHAMPTON – ARSENAL

Svätcom proti Chelsea po parádnom úvode už v závere naposledy jasne dochádzal dych, bod kradli doma na St.Mary hlavne vďaka nepískanému penaltyho kopu po faule na Fabregasa /1:1/. Každopádne supervýkon červeno-bielo pruhovaných, dnes ocenený kurzom 3. Southampton neprehrá.

WEST HAM – WEST BROM

Hammers po posledných dvoch prehrách spadli z 5.miesta ostrovnej futbalovej superletky o post dole, ťažko predpokladať, žeby proti trápiacemu sa West Brom /16.miesto, posledné 3 prehry za sebou/ pustili doma v Upton Parku hneď všetky body.

West Ham neprehrá, najskôr zvíťazí pri 1.8. Blow ´em, bubbles!

TOTTENHAM – CHELSEA

Ťažký lós Blues pokračuje na White Hart Lane, ťahy trénerských šachov Pochettino – Mourinho budú o tých minimálne troch dopredu. Nejde o všetko, no práve teraz o dosť, londýnske derby Jose nemôže v žiadnom prípade pustiť. Lay Tottenham pri kurze 5.

 

A v novom roku hlavne pozitívne. V tom béčku máme medailu skoro istú a dokonca skoro každý rok:)

Pour féliciter 2015, amigos !

Reklamy
Fortuna Stávka bez rizika za 30 € vstupný bonus 750x100
Kliknite pre pridanie komentára

Napíšte odpoveď

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

SYNOT TIP vstupný bonus stávka bez rizika - 300x300

Futbal

Fortuna Stávka bez rizika za 30 € vstupný bonus 300x300

Viac v Anglicko