Sledujte nás

Hokej

KANADA – SLOVENSKO … Majstrovstvá sveta U20

Connor McDavid, Lawson Crouse, Sam Reinhart, Nic Petan, Max Domi, Curtis Lazar a kompletný everest hokejovej superpower spustí v noci o druhej nášho času v Toronte na hokejové Slovensko lavínu bezbrehého talentu, nebotyčnej perfekcie, agresívnej sily a namyslenej dominancie. 

Všetko sme už párkrát v minulosti čítali, poznáme počty klzísk i registrovaných hokejistov v Kanade a u nás, vieme i opradené legendy, keď sa kanadský chlapec narodí rovno v korčuliach, tí vyššie menovaní dokonca i s hokejkou ako bonus. Povieme si iný kraj – iný mrav, Kanada ale a PREDOVŠETKÝM neskončila v rebríčku Tansparency International v kategórii vnímania korupcie na 61.mieste, ale v prvej desiatke. To napríklad.

Nie, Bokroš bol veľmi skromný  keď tvrdil, že Listy z javora majú 15 Rewayov, oni ich majú 15 tisíc a lepších, len sa nezmestili do šatne. Naši borci splnili misiu na majstrovstvách sveta U20 na tú najvýbornejšiu, dnes ako vraví Bohumil už súperia iba so zázrakom. Motyka streliť môže, tú však v zostave nemáme.

Ak veríte v mirakulozitu, štelujte budíky, agnostikom na dovolenke postačí stlačiť v pondelok ráno po deviatej gombíček rádia.

In Godla we trust, dvihnite ale ruky tí, čo ním dnes v Toronte chcete byť.

Zážitoček, priatelia!

Reklamy
Fortuna Stávka bez rizika za 30 € vstupný bonus 750x100
Kliknite pre pridanie komentára

Napíšte odpoveď

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Fortuna Stávka bez rizika za 30 € vstupný bonus 300x300

Futbal

SYNOT TIP vstupný bonus stávka bez rizika - 300x300

Viac v Hokej