Sledujte nás

Hokej

Novinky z NHL No.1

Vianoce a Nový Rok sú úspešne za nami a NHL sa prehupla do druhej polovice svojej základnej časti.

O čelo tabuľky sa bijú Káčeri s Predátormi a je to súboj o každý bod. V doterajšom jedinom súboji týchto celkov sa rozhodlo až po nájazdoch, čo nemálo pridáva na napätí. Na opačnej strane sa Buffalo snaží silou mocou dotiahnúť na doteraz suverénne posledný Edmonton a celkom sa im to darí. Z posledných 10-ich duelov všetky „úspešne“ prehrali a fanúšikovia si už tlačia dresy s nažehľovačkou McDavid. Na opačnej strane Niagár v Toronte vymenili trénera po sérii prehier a ďalšia dobré rozbehnutá sezóna sa postupne mení na tragédiu. Opäť raz platí výrok hovoriaci o tom, že Javorové listy sa vždy v dôležitej chvíli rozpadnú ako domček z karát.

Čo nás môže v tejto chvíli tešiť je vynikajúca forma Tomáša Tatara. Tím Wings v minulých rokoch hrával pod taktovkou legiend a súpiska podľa veku vyzerala skôr na trénerov než hráčov, z roka na rok sa ale zmenila a žne úspech. Červené krídla aj vďaka naj-strelcovi Tatarovi okupujú tretie miesto východu.

Z klzísk sa vytratili príušnice a  teda celá liga sa spokojne sústredí na All-Star Game v Columbuse. Internetové hlasovanie ovládli hráči Chicaga. O ostatných rozhodla „odborná komisia“, ktorej sa podarilo úspešne pobúriť širokú verejnosť. Hráčov ako Fleury, Benn, Perry, Bäckstrom akosi prehliadla a vybrala Vrbatu, Eliáša či Ryana, ktorí síce sú osobnosťami svojich mužstiev, no do All-Stars tímov túto sezónu určite nepatria.

Hráč Týždňa: Mathieu Perreault (Winnipeg Jets) – za týždeň pozbieral 6 bodov a dopomohol Jets k trom výhram v rade

Tím Týždňa: Anaheim Ducks – 4 výhry v rade so skóre 17:7, to je presne to, čo by som chcel vidieť od vedúceho tímu ligy.

Power Rankings:

  1. Chicago
  2. St. Louis
  3. NY Islanders
  4. Tampa Bay
  5. Anaheim

Reklamy
Tipsport registračný bonus 20 Eur pre nových hráčov - 750x100
Kliknite pre pridanie komentára

Napíšte odpoveď

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Fortuna Stávka bez rizika za 30 € vstupný bonus 300x300

Futbal

Tipsport registračný bonus 20 Eur pre nových hráčov - 300x300

Viac v Hokej