Sledujte nás

Futbal

Prestupové novinky

Už sa to začalo! Veľké aj malé futbalové prestupy uzrú svetlo sveta v najbližšom čase. Teraz sa ale pozrime na tie, ktoré sú už známe.

Steven Gerrard

Ide asi o jeden z najviac spomínaných prestupov tohto roku (aspoň zatiaľ). Stevie G je hráč, ktorý pozná futbalovo len jeden tím, a to Liverpool FC. Nastal ale čas prepustiť miesto mladším a perspektívnejším hráčom, a tak sa tento 34-ročný Angličan poberá do zámoria, konkrétne za svojim bývalým spoluhráčom Robbiem Keanom do LA Galaxy.

Xherdan Shaqiri

Asi najčerstvejší prestup. Talentovaný mladík bude pokračovať vo svojej kariére v talianskom Interi Miláno. Doteraz nastupoval za mníchovský Bayern, do ktorého prišiel v roku 2012 zo švajčiarskeho Bazileja. Švajčiarsky reprezentant, ktorý bol taktiež v hľadáčiku Stoke City a tiež spájaný s Liverpoolom by mal oficiálne dokončiť prestup už onedlho. Očakáva sa, že klub Serie A si Xherdana ,,vypožičia“ až do konca sezóny (pred dokončením £ 12m zmluvy).

Victor Valdes

Svoje zatiaľ najlepšie obdobie prežil v klube Barcelony, no nadišiel čas posunúť sa ďalej. Po vážnom zranení kolena začal tento 32-ročný Španiel trénovať s Manchestrom United, s ktorým sa nakoniec dohodol na 18-mesačnej zmluve, s možnosťou pridania ďalšieho roka. Ako uznáva aj tréner Van Gaal, do klubu prichádza Valdes ako brankárska dvojka, De Gea sa o svoj post obávať nemusí.

Martin Ödegaard

Má ešte len šestnásť a už nejakú dobu okolo neho krúžia agenti Manchestru United, Liverpoolu, Juventusu, Barcelony či Bayernu Mníchov. Reč je o Martinovi Ödegaardovi, zázračnom dieťati nórskeho futbalu. Vyzerá to, že otázka jeho ďalšieho pôsobiska bude čoskoro vyriešená. Z bitky veľkoklubov by mal vyjsť víťazne Real Madrid a tento mladý megatalent bude zdieľať jednu šatňu s Ronaldom. Na jeho vek celkom dobré, čo poviete?

Fernando Torres

Ide o starší prestup, ale predsa. Španielsky útočník sa rozhodol vrátiť do Atletica Madrid na hosťovanie z AC Miláno do konca sezóny 2015-16. ,,Konečne doma, ďakujem všetkým, ktorí mi splnili môj sen,“ napísal Torres na sociálnej sieti. Španielska hviezdička už ale podľa mňa vyhasla v Chelsea, veľké šance jej nedávam ani v novom klube. Alebo sa mýlim?

 

Na záver ešte nejaké prestupové chýry (transfermarkt.co.uk). Ktoré z nich vidíte najreálnejšie?

Rumours - BROsport.sk

Reklamy
Tipsport registračný bonus 20 Eur pre nových hráčov - 750x100
Kliknite pre pridanie komentára

Napíšte odpoveď

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Tipsport registračný bonus 20 Eur pre nových hráčov - 300x300

Futbal

Fortuna Stávka bez rizika za 30 € vstupný bonus 300x300

Viac v Futbal