Sledujte nás

Anglicko

PREMIER LEAGUE 2014/2015 … 21.kolo /sobota/

Dvadsaťjednotka prezentuje žičlivú vibráciu, karmickú odmenu a víťazstvo po dlhom boji.

Dvadsaťjednotka je oko. Dvadsaťjednotka je blackjack. Kopeme 21.kolo, vitajte na ostrovoch, amigos … 

SUNDERLAND – LIVERPOOL

Keď Adriano Galliani, „číf egzekjutiv“ z AC Milano predal Liverpoolu za 16 miliónov Balotelliho, pochválil sa kamarátom, že mal pocit, že vyhral v lotérii. Dnes to už vedia aj pri Mersey. Gerrardovci /?sorry, Steven/ na severovýchode Anglicka favorit pri kurze 2.

Sunderland kope deväť bodov za Reds a bukmejkri mu doma na Stadium of Light dávajú šancu vyhrať jeden duel zo štyroch. Počet víťazstiev pruhovaných za posledných 10 kôl v Premier League spočítate presne na ruke s jedným prstom, ak na domácej hrude červenobieli čo len remizujú, počet ich bodov v tabuľke bude 21. Uverím a skúsim neprehru Poyetovej družiny pri kurze 2.02. Lay Liverpool.

CHELSEA – NEWCASTLE

Chelsea musí na futbalovej šachovnici jednoznačne ťahať „jazdcom“, jej 6-bodový náskok pred Citizens je fuč/k/, na Stamford Bridge tak nemôže inak ako poskladať Strakám krídla do čiernobielej Rubikovej kocky.

Neľúbim to slovo, no pri 1.22 tutovka. Konštanty sú zvyčajne nemenné, Costa, Hazard.

CRYSTAL PALACE – TOTTENHAM

Pochettinove Kohúty zo severolondýnskej uličky White Hart nikdy nezahrali lepšie ako v minulom kole, keď v epickom derby na domácej hrude zlomili susedov zo Stamfordského mosta /5:3/. Kane, výkonmi už dlhšie klopajúci na brány anglickej reprezentácie, je jedným z objavov ligy, Dembele nestratí v strede poľa ani loptu, po Chadlim a Lamelovi už hodili hladný trojhák európske veľkokluby. Plus tá Pochettinova manažérska líška z čeľade napoleonovité. Uff.

V Selhurst Parku, kde nedávno načal svoju trénerskú misiu Alan Pardew, nepustí osemnásty Crystal body ľahko, ak by tu ale Spurs stratili všetky body, ich spomínaná výhra nad Chelsea spadne do krajiny nepodareno-škaredých zázrakov.

Nevsádzajte.

EVERTON – MAN CITY

Štyri prehry v rade prikladajú domácemu trénerovi Martinezovi už pomaly britvu k šiji, treba ale vedieť, že Everton potiahol koncom roka 2014 parádneho čierneho Petra a kydajúc zo všetkých tímov top flight určite ten najväčší kýbel smoly by ho pomaly mohol predať v štafete aj tým menej modrým. Možno už dnes v Goodison Parku. C´mon ya, Toffees!

Skúsime nevýhru City pri 1.9. GoodDeal.

A inak. Chelsea-City na body 46:46, na gólový rozdiel 25:25, keď tu bola reč o tom, že líderský tandem anglickej futbalovej superletky si v svojej permanentne kvalitnej férovke ešte zďaleka nerozdal posledné rany, tak to teda nerozdal. Napätie je vraj veličina, ktorá vyjadruje rozdiel potenciálu dvoch bodov. Alebo tímov. Uvidíme.

Dokopania, amigos.

Reklamy
Tipsport registračný bonus 30 Eur pre nových hráčov - 750x100
Kliknite pre pridanie komentára

Napíšte odpoveď

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

SYNOT TIP vstupný bonus stávka bez rizika - 300x300

Futbal

SYNOT TIP vstupný bonus stávka bez rizika - 300x300

Viac v Anglicko