Sledujte nás

Futbal

CHELSEA – BRADFORD … FA Cup, 4.kolo  

„Najlepšie pre boj o titul v Premier League by bolo prehrať  dnes v dueli s Bradfordom, v semifinálovej odvete ligového pohára proti Liverpoolu /utorok/ a potom i v Lige majstrov proti Paris Saint-Germain. My sme ale Chelsea. A naša DNA to nedovolí“.

Program The Blues v dobývaní futbalových mét je hustý jak homo – hetero debaty pred referendom u nás doma, dva pohárové zápasy za štyri dni /dnes a spomínaný utorok/ každopádne posadia večer na Stamford Bridge k odpočinku a mimo hru Johna Terryho, Thibauta Courtoisa a Diega Costu. Joseho slová v úvode patria akiste k ďalším jeho verbálnym perličkám mixujúcim iróniu s realitou, ako tu už ale napísané bolo, získať všetky štyri trofeje v 21.storočí za jednu sezónu by posadilo Mourinha na futbalový trón toho največnejšieho z večných.

Večer čakajme zdupľované pľúca Andreho Schurrleho a konečne i zásah akoby permanentne v strese kopajúceho hypertalentu  Mohameda Salaha. Bradford prehral na juhozápade Londýna posledných 12 stretov, ostatné víťazstvo tu uhral kedysi pred prvou svetovou, a to už si na Stamford Bridge ozaj nepamätá ani kronikárov vnuk /október 1912/.

Spojení /?/ Manchester včera na Abbey Stadium v Cambridgi ukázali, ako sa to robiť nemá /0:0 proti štvrtoligovému United Cambridge/, dve prekvapenia za sebou pripomínajú dve padnuté lietadlá Lufthansy za dva dni, imperatív soboty je preto jasný – All In na Modrú.

Pri 1.14 aj za tisíc. Hazard. Eden. Akože rajský hazard.

Večer pri Staroprameni, amigos.

Reklamy
Fortuna Stávka bez rizika za 30 € vstupný bonus 750x100
Kliknite pre pridanie komentára

Napíšte odpoveď

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Tipsport registračný bonus 30 Eur pre nových hráčov - 300x300

Futbal

SYNOT TIP vstupný bonus stávka bez rizika - 300x300

Viac v Futbal