Sledujte nás

Futbal

CAMBRIDGE UTD – MANCHESTER UTD … FA Cup, 4.kolo

Všetko v živote je raz po prvýkrát, u futbalového blogera štúdium takého artikla akým je „štvrtoligový“ Cambridge určite áno. Wajnot.

Tím od rieky Cam, na ktorej kedysi dávno postavili most, priam chronicky trpí futbalovou povesťou najväčších univerzitných historikov, celkom slušne však na ostrovoch kope i koženú, nateraz v League Two. Dlhé lopty a herná priamosť nekomplikujú futbalovú filozofiu krásy, v zostave kembridžských United nájdete hneď päť – šesť hráčov nad meter deväťdesiat a tréner Richard Money paradoxne nie je ani Rich ani Money – celá jeho ekipa prišla do tímu za rovnú nulu. Do 4.kola FA Cupu sa The U´s prekopali po 15-ich rokoch. Wajnot.

Abbey Stadium na Newmarket Road nájdete asi 3 kilometre od centra mesta, jeho 8 127 šťastlivcov s biletom na večer dnes hádam ani nešlo do roboty. Wajnot.

Manchesterskí GAALacticos stáli presne o 235 a pol milióna peňazí viac ako chlapci domácej farby, s uzdraveným Robin van Persiem /členok/ o nejakú tú depehačku i viac.

V ligovej pyramíde delí oba tímy na ostrovoch rovných 75 miest, a ak by ste verili na efemérne zázraky, tak im v meste vedy a múdrosti dajte šancu pri čísle 18. Nezabúdajte ale, že Devils majú jediného súpera, a ten je výlučne v ich mysli, pri kurze 1.21 ho tak spokojne vyzvite na adrenalínovú férovku a vôbec nemusíte za málo.

Ak toto dnes Diabli na Cam neuhrajú, nikdy v živote si už nekúpim červené auto. Z dvoch dôvodov. Wajnot.

Večer Šariš za sto, amigos.

Reklamy
Tipsport registračný bonus 30 Eur pre nových hráčov - 750x100
Kliknite pre pridanie komentára

Napíšte odpoveď

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Tipsport registračný bonus 30 Eur pre nových hráčov - 300x300

Futbal

Fortuna Stávka bez rizika za 30 € vstupný bonus 300x300

Viac v Futbal