Sledujte nás

Futbal

BRIGHTON – ARSENAL … FA Cup, 4.kolo

Rada s tisíckou na Chelsea včera pobúrila všetkých majstrov sveta, ktorí fasujú medaily za správny tip zásadne po zápase, veľkým umením tipéra je ale vedieť i prehrať, tým najväčším dokonca prehrať pri nesprávnom tipe čo najmenej. 

Treťoligový Bradford zvíťazil v impériu Chelsea na Stamford Bridge po vyše sto rokoch a na margo najprepadákovejšieho Mourinovho duelu v kariére ešte toľko, že ak Portugalec nepostaví do zostavy okrem troch vopred plánovaných, a pre verejnosť známych hráčov /Costu, Terryho a Courtoisa/ dosť nečakane ani Nemanju Matica, Branislava Ivanovica, Cesca Fabregasa, Andre Schurrleho, či Edena Hazarda, za stavu 2:0, resp. 2:1 je ukončenie stávky za tisíc na Blues v PLUSE svätou povinnosťou každého lucídneho tipéra.

Vivat Bradford, Mourinhovu jedenástku za 200miliónov včera vyradili z FA Cupu predavači zo supermarketu mesta, ktoré 43% Angličanov ešte predvčerom nevedelo nájsť na mape…

Na Amex Stadium v Brightone vybehnú domáce Seagulls aj z Premier League známeho Chrisa Hughtona v celkom slušnej forme, keď vyhrali štyri z posledných 5-ich zápolení, 19.miesto v Championship 6 bodov nad čiarou ponoru ich ale dnes má za jasného outsidera duelu pri 7.8.

Arsenal kope bez ranara Dannyho Welbecka (stehno), Mikela Artetu i Jacka Wilshera (obaja členok). Uvidíme, či pri skladaní zostavy Wenger nevystrojí jednu z Joseho nepodarených piruet, Mesut Ozil a Theo Walcott sú každopádne po zranení v štádiu Francúzovho zvažovania.

Gunners sú obhajcovia pohára a dnes favorit pri 1.51. Počkáme, uvidíme, InPlay podáme.

A hrajte tak, aby vám futbal vždy viac dával, ako bral:)

Večer u Smädného Mnícha, amigos…

Reklamy
Tipsport registračný bonus 20 Eur pre nových hráčov - 750x100
Kliknite pre pridanie komentára

Napíšte odpoveď

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Tipsport registračný bonus 20 Eur pre nových hráčov - 300x300

Futbal

Fortuna Stávka bez rizika za 30 € vstupný bonus 300x300

Viac v Futbal