Sledujte nás

Futbal

CHELSEA – LIVERPOOL … Capital One Cup, druhé semifinále

Odmena za utorkovú lopotu odovzdanú z väčšej časti vlasti prichádza večer zo samého juhozápadu Londýna. Zelená je tráva, Modrá bohatstvo, Červená srdce…

Posledný pohárový prepadák The Blues v domácom impériu na Stamford Bridge proti treťoligovému Bradfordu, ktorý tu nevyhral 103 rokov, už vraj stihol karikaturizovať i Karol Hebedo, kresliac 200-miliónových mourinhovcov jak po prehre 2:4 v FA Cupe žobronia o pruhované dresy víťazných predavačov z bradfordského supermarketu.Hej, Jose, „disgrace“. Prvá domáca prehra Chelsea v 17-ich ligových a pohárových stretnutiach dohromady nielenže zaryžovala stávkovkám hyprebonusový Klondajk, no znova raz ukázala i Portugalcovi, že NIK nie je, a už vôbec nie vo futbale, až taký Special. Deväť zmien v zostave na Stamfordskom moste /medzi inými Branislav Ivanovic, John Terry, Diego Costa, Nemanja Matic../ tak dnes parádne dopĺňa futbaloverným mozaiku o všetko, o čom Jose nepovedal nikomu nič. Bo neuspieť na domácej hrude znova a vypadnúť z dvoch súťaží za 4 dni nie je žiadnou chronickou pankreatitídou iba za jedného predpokladu. Že sa nejedná o Mourinha.

Či čerstvý oslávenec Brendan Rodgers /v pondelok mal 42/ siahne po Danielovi Sturridgeovi, ktorý je síce fit, no závodne nekopal od 31.augusta 2014, to je dilema tábora YNWA, v klubovom buse na ceste k Temži už ale sedí Steven Gerrard i Martin Škrteľ, ktorí cez víkend odpočívali. A či sa vezie aj Mario, to nateraz verte že nevie ani Balotelli.

V prvom zápase bol jasne futbalovejší Liverpool, najúspešnejší futbalový klub v histórii ligového pohára. Dnes má Jose jedinú šancu, a tou je negovať práve napísané.

Či už dáte na Bohatstvo, alebo na Srdce, vo futbale ostáva jediná istota. Že tráva tu bude aj po referende zelená. Aspoň teda dúfam.

Dočítania, amigos…

Reklamy
Fortuna Stávka bez rizika za 30 € vstupný bonus 750x100
Kliknite pre pridanie komentára

Napíšte odpoveď

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Tipsport registračný bonus 30 Eur pre nových hráčov - 300x300

Futbal

Tipsport registračný bonus 30 Eur pre nových hráčov - 300x300

Viac v Futbal