Sledujte nás

Anglicko

PREMIER LEAGUE 2014/2015 … 23.kolo /sobota/

Scéna Stamford Bridge dvíha svoju spektakulárnu oponu, núkajúc za ňou predstavenie, počas ktorého prestane dýchať celý Albion a zafibriluje zvyšok futbalového sveta.

Zabudnite na pohárikové efejkapy, v lige líg kríži meče elitný tandem dvoch najmodrejších a najsilnejších anglických aristokratov.

CHELSEA – MAN CITY

V stretnutiach tohto rangu vám prezradia štatistiky asi toľko, čo moja slobodná svokra, dobré bude každopádne vedieť, že Chelsea vedie ostrovnú futbalovú superletku pred manchesterskými Občanmi presne o 5 bodov, a že víťaz londýnskej šouky vezme podvečer do tabuľky presne ďalších „šesť“. 1.99 na Chelsea je lákavých, 4.1 na Pellegriniho neodolateľných. Škoda že londýnski bez pretestosterovaného Costu, manchesterskí bez afričanov Yayu i Bonyho.

Risk manažment schvaľuje InPlay nevýhru Chelsea /LAY Chelsea/ pri kurze 2, na Stamfordskom moste to ale nakoniec predsa len vidím na tri body pre Joseho. Ako doplnkový narodeninový /v pondelok 52r/ darček k dresu, ktorý Portugalcovi údajne došiel zBradfordu. S číslom 24. Huh.

Dajme 3:1, Eden, rajský Hazard

LIVERPOOL – WEST HAM

Na Anfield Road prichádzajú bublifukoví chlapci z Upton Parku s jedným bodom v tabuľke viac ako domáci Merseysiders, napriek tomu ale ako jasní outsideri, bo kurz 6 na ich tunajšie víťazstvo ťažko nazve niekto inak. Liverpool kope posledné týždne fajnovú modernu, profiluje jasne technickejších a herne pohľadnejších hráčikov ako Kladivári, pri tak výhodnom kurze by som to ale spokojne skúsil s nevýhrou pre Beatles.

LAY Liverpool pri 1.68. Hráme vždy a zásadne In Play, pri priaznivom vývoji zápasu istíme stávku v zelených číslach akokoľvek skončí zápas.

PS: Mario schytal od modelky kopačky, s párom navyše tak trénuje nožničky už trojfázovo. A dnes to vraj strihne na Anfield rovno pod vinkel.

CRYSTAL PALACE – EVERTON

Hosťujúci Toffees nie sú na rozdiel od minulej sezóny v tejto ani zďaleka koňom, na neprehru ktorého vsadiť bolo takmer 74%-nou istotou kapitalizácie vkladu, nenápadný Crystal Palace navyše hryzie v poslednom čase jak gravídna saranča. Víťazstvo domácich 2.88 sa blíži k bukmejkrovským 2.8 na tri body Evertonu, že bude duel vyrovnaný jak Quasimodov sen je isté, akože Cibuľková povie pri každom pozápasovom interview 7-krát „ja som“.

Dozajtra, amigos.

Reklamy
Fortuna Stávka bez rizika za 30 € vstupný bonus 750x100
Kliknite pre pridanie komentára

Napíšte odpoveď

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

SYNOT TIP vstupný bonus stávka bez rizika - 300x300

Futbal

Tipsport registračný bonus 20 Eur pre nových hráčov - 300x300

Viac v Anglicko