Sledujte nás

Anglicko

PREMIER LEAGUE 2014/2015 … 23.kolo /nedeľa/

V r.2033 už nebude kľudový režim alfou i omegou liečby natiahnutého svalu, dovtedy však budeme všetci podobne zranení liečiť bôľky zásadne ležiakom a inertným kvasom. Presne tak, ako podľa všetkých indícií dnes v Londýne Alexis Sanchez. SKODA. He is simply clever..

ARSENAL – ASTON VILLA

Stehenný sval teda pravdepodobne nepustí na domáci drn Emirates Stadium futbalového red Hot čili Sancheza, ktorý sám strelil v tejto sezóne viac gólov ako celá Villa dohromady /12:11/, do úvodného hvizdu to takisto asi nedajú ani Alex Oxlade-Chamberlain a Danny Welbeck. Vo farbách Villans sa už ale objaví aj s vynovenou achilovkou Fabian Delph a so zahojeným stehnom Gabby Agbonlahor. Toho si inak skúste pozrieť niekde na nete bez dresu, myslím teda do polpása. Na neuverenie.

Arsenal musí pri svojej momentálnej sile a vlastnom cieli ukopať prvú štvorku v Premier League mužstvá ako 16-ta Villa „poslať z kurtu“, z ostatných 21 možných bodov získali wengerboys 16, kurz 1.29 na Gunners tak hovorí svoje. Rosický je po zranení priam znovuzrodený, jeho obnovená finta kukni vľavo prihraj vpravo síce irituje pána Nevilla, no parádne sa páči nám, na Girouda ako strelca prvého gólu je šumných 4.6, že znova exploduje /otázka, či aj trafí/ Theo Walcott skúste pri 6.5.

Aston Villa je 7 duelov bez víťazstva, nedala gól už takmer 9 hodín, a dnes aj keď konečne čosi dá, akiste viac dostane. Benteke má s Agbonlahorom natrénovanú aj slepú babu, likvidáciu tejto práve zapísal Arsenov taktický plán ako „bullet point“ číslo jedna.

Bayern nás flagrantne okradol, nedeľný Arsenal by mal kompenzovať. Bo nádej bola vždy pôžičkou šťastia.

Doloptošenia, amigos.

Reklamy
Fortuna Stávka bez rizika za 30 € vstupný bonus 750x100
Kliknite pre pridanie komentára

Napíšte odpoveď

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

SYNOT TIP vstupný bonus stávka bez rizika - 300x300

Futbal

Tipsport registračný bonus 30 Eur pre nových hráčov - 300x300

Viac v Anglicko