Sledujte nás

Anglicko

PREMIER LEAGUE 2014/2015 … 24.kolo /sobota/

S referendom sa dnes pod Tatrou veľmo párať nebudeme, Slovač si kukne bosú tetu v Novom čase, nakliká topky, prepne na prehru rewayovcov s Helvétmi a podvečer odmetie z dvora sňah. Ak ste teda chceli na 7.februára tutovku, práve ste ju dostali. Pri kurze 1.02. Za melónik.

TOTTENHAM – ARSENAL

Na severe februárového Londýna prikúria bukovým, bitka na White Hart Lane patrí jednoznačne k volejom kola. Oba tímy fičia na vysokom oktáne, v tabuľke ich delia dva body, ak podvečer Pochettinove Kohúty zobnú doma za tri, preskočia piatych wengerovcov v tabuľke. V remízovom dueli sa v štvrti s najvyššou nezamestnanosťou v hlavnom meste sveta kope hlavne o dve veci – o futbalové ego a o účasť v Lige majstrov.

Lay /nevýhra Tottenham

ASTON VILLA – CHELSEA

Kríza Villy je dlhá jak proces s Malinovou, pokiaľ sa Villans napol zázračne nepreberú z herného bezvládia, 8-zápasového bezvedomia a akútnej gólovej infertility, na domácom drne im Jose v malej ukážke veľkého umenia prehrá krátky trailer novej časti Vraždenia nemluvňátek. Po pätorke na Emirates Stadium, kde trafili Villans bránu Delostrelcov až dvakrát, hrá celá Benteke company o vlastnú tvár, a neviem či nie i o holú Lambertovu kožu. 

Chelsea porazí Aston Villu, góly: Remy, Hazard

MAN CITY – HULL

Tigre z Hull City schytajú v klietke na Eastlands najskôr znova hrubou palicou cez hladnú gambu, výjazd na Etihad nie je pre mužstvo v zóne zostupu práve tou najlepšou destináciou na prerušenie šnúry troch posledných prehier za sebou.

City musia viac ako inokedy, 5 bodov na Chelsea je už teraz relatívne dosť. Škoda pre Hull. Fabia.

Skúsime 3:1

EVERTON – LIVERPOOL

Na 53. severnej rovnobežke a 3. západnom poludníku našej zemegule hľadajte poobede na východe Merseyskej zátoky v liverpoolskom Goodison Parku 40 157 najvyvolenejších z vyvolených, slávna bitka o Mersey je v meste The Beatles bezkonkurenčným refrénom posledných dní. Siedmy Liverpool je oproti Toffees v tabuľke o „patro vejš“, jeho exkluzívny trojzáprah Coutinho-Sterling-Sturridge ide nekompromisne za víťazným pachom krvi, čo na Brendanove tromfy vymyslí Roberto Martinez ukáže čas. A šťastnejším SkySport1.

Stávka na neplatné/neúspešné referendum môže byť výhrou jednotlivca, uvidíme, či o pár rokov nie prehrou Slovenska. Hlavne Easy a …

Doloptošenia, amigos.

Reklamy
Tipsport registračný bonus 20 Eur pre nových hráčov - 750x100
Kliknite pre pridanie komentára

Napíšte odpoveď

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Tipsport registračný bonus 20 Eur pre nových hráčov - 300x300

Futbal

Tipsport registračný bonus 20 Eur pre nových hráčov - 300x300

Viac v Anglicko