Sledujte nás

Anglicko

PREMIER LEAGUE 2014/2015 … 24.kolo /nedeľa/

Z včerajších tipov vyšiel ten na Chelsea, Hazarda a remízu v Goodison Parku, stratových insuficientov zo City a deziluzionistických mantačkov z Arsenalu kryl aj s bonusmi ten miliónový na Slovač v referende. A vraj neúspech nemôže priniesť úspech…

WEST HAM – MAN UNITED

V Upton Parku znova bublifuková šouka na úvod a po nej 90-minútová férovka Kladív bez Carrolla a Diablov bez Carricka. Hammers nevedia hrať bez inkasovaného gólu, doma sú ale hryzaví jak tesiláky v kostole – v posledných 10-ich dueloch tu vyhral iba Arsenal. Big Sam boys majú o 17 bodov viac ako presne o tomto čase pred rokom, hlavou dali najviac gólov v celej lige /14/ a z plejády nenápadných hviezd východolondýnčanov si všimnite hlavne Amalfitana.

Ak veríte v tetu karmu, tak Manchester United proti West Hamu v posledných 12-ich premierligových dueloch neprehral ani raz /11 výhier/, možno i preto píše nedeľný kurz na tri body borcov z Upton Parku až 4.2. Devils ostatných 6 stretnutí na drne rivala ani raz nepustili všetky body, pokiaľ nemajú dopadnúť ako včera u Vincenta Calderona Real MADriť, tak potom odvážni klikajte za sto pri kurze 2. Ja si po sobotňajšom adrenalíne vyplavenom pri dvojici Chelsea a Bayern radšej pustím Blowing Bubbles.

Doloptošenia, amigos.

Reklamy
Tipsport registračný bonus 30 Eur pre nových hráčov - 750x100
Kliknite pre pridanie komentára

Napíšte odpoveď

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Tipsport registračný bonus 30 Eur pre nových hráčov - 300x300

Futbal

Tipsport registračný bonus 30 Eur pre nových hráčov - 300x300

Viac v Anglicko