Sledujte nás

Anglicko

PREMIER LEAGUE 2014/2015 … 26.kolo /sobota/

Mamutie televízne spoločnosti SkySport a BT Sport si konečne podelili vysielacie balíčky na prenosy anglickej Premier League v ďalšej sezóne, a už keď sme podobné peniaze v živote nevideli a tutovo ani neuvidíme, tak si o nich aspoň prečítajme. Sky cvakne za jeden duel viac než 11 miliónov libier, BT Sport okolo 7.6 milióna v rovnakej mene, a pokiaľ si zo školských lavíc čo to pamätáme z „evolúcie“, tak potom spomenuté čísla šplhajú nad 70% sumy, ktorá bola vyplatená za sezóny 2013-16 dokopy, spolu aj dohromady.

ASTON VILLA – STOKE

Moment víťazstva je príliš krátky na to, aby sme žili iba preň, a keď tu bola naposledy reč o tom, že Benteke company už kope o holú Lambertovu kožu, tak bohužiaľ. Paul sa z trénerského kresla porúčal pred pár dňami, takmer presne v čase, keď počet nevyhratých zápasov Villans v rade už nevedel spočítať na prstoch oboch rúk ani biletár vo Villa Parku.

V r.2015 nevyhrala Aston Villa v Premier League čoby jediný duel, 12 ligových gólov v 25-ich stretnutiach v sieti súpera je v Anglicku jednoznačným historickým unikátom reklamy na antifutbal. Resultát logický, Villa spadla z oblakov rovno do zóny vypadnutia, nateraz určite.

Stoke má na 10.mieste tabuľky o 11 bodov viac ako dnes domáci klub a výhru vysunutých sánok Marka Hughsa nájdete pri kurze 3. Na trénerskom stolci Villy už dnes sedí Tim Sherwood, a i rekreačný tipér tuší, že s novým koučom je to ako s novou kopačkou. Nikdy nevieš, kde ti zlúpe skurku. Nevsádzajte.

Skúsim 2:2

CHELSEA – BURNLEY

Nováčik ligy, verný svojmu menu, cestuje z predposledného miesta tabuľky na Stamfordský most buď zhorieť pri kurze 1.2, alebo u lídra súťaže v londýnskom modrom pekle natiahnuť skafander a prežiť slávu pri rovných 20. Sedem bodov náskoku Blues pred Citizens je určite viac ako o pomyselné /aj Pameline/ prsia, ako naloží Joseho taktika na domácej hrude s drobizgom kubatúry Burnley nechám na vás. My, modrí pravičiari, sme v tom vždy mali jasno…

Skúsim 3:1, Hazardov hattrik ide Emil pri kurze 23 za dvojku

CRYSTAL PALACE – ARSENAL

Trinásty Palác víta piaty Arsenal a 4.8 na víťazstvo domácich šíkov Alana Pardewa pri pohľade na ich predovšetkým ofenzívnu silu je určite na zváženie. Giroud v delostreleckom tričku na Arsenovom hrote na druhej strane barikády sa momentálne šplhol na samotný Everest svojich možností, mená Walcott, Ozil, Sanchez, Welbeck, Rosický a Cazorla slušne zvetrajú spoďar všetkým, čo položia proti Gunners. Tipujte, no nevsádzajte, zápas je zradný ako duša Salome, mnohí skončia v sobotu na tácke.

Favorit zrejmý, skúsim ale 2:2

MAN CITY – NEWCASTLE

Keď Občania vybehnú podvečer doma na Straky, budú už na Etihad poznať výsledok z juhozápadu Londýna, ťažko však tvrdiť, že tento ich ovplyvní viac ako Flash-íková môj názor na ženský šarm. 1.3 na City je určite málo na stávku na ich víťazstvo hneď od začiatku stretu, rozumné bude počkať. Ako vždy – do 23.minúty, www.pakseuvidí.inplay.sb.

Skúsim 2:1

 

Kartárka vraví, že 21.2. je exkluzívny dátum na stávku i za veľa. Ak by nevychádzala, kúpte si mačku. Je to ten hneď druhý najvyšší level hráča InPlay. A dajte vedieť, ktoré plemeno ste zvolili, potom vám prezradím ten prvý.

Dokopania v nedeľu, amigos.

Reklamy
Fortuna Stávka bez rizika za 30 € vstupný bonus 750x100
Kliknite pre pridanie komentára

Napíšte odpoveď

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Fortuna Stávka bez rizika za 30 € vstupný bonus 300x300

Futbal

Fortuna Stávka bez rizika za 30 € vstupný bonus 300x300

Viac v Anglicko