Sledujte nás

Anglicko

PREMIER LEAGUE 2014/2015 … 26.kolo /nedeľa/

Keď v nedeľu na omšu, tak na tú na Britannia Road v Southamptone, kde nájdete skvostný, 32-tisícový chrám sv.Márie, najväčší v južnom Anglicku.

SOUTHAMPTON – LIVERPOOL

Férovka o účasť v Lige majstrov má na juhu zeme Albionu prestreté už pár dní, Liverpool vezie na pobrežie okrem svojej zrkadlovky 3-4-3 i bývalú „domácu“ el-trojku miláčikov Lallana-Lambert-Lovren, dobre vediac, že jeho prípadná prehra by pri zostávajúcich 12-ich dueloch znamenala 7 bodov straty na vysnívanú prvú štvorku. Gerrardov hamstring je furt na 94%, Sterlingove chodidlo na o dve viac, zaručenou stovkou každopádne to, že pri písknutej penalte vezme Balotelli loptu spred nosa aj Stevenovi Dží. Mario – Moment „prekrvenia“ v hre Reds.

Southampton zatiaľ vykazuje na konte najmenej inkasovaných gólov z celej ostrovnej letky /17/, súperov nechal vystreliť na svoju bránu taktiež najmenejkrát v celej lige /66/ a dnes kope na domácej hrude výhru pri 2.54.

Deväť ostatných vzájomných premierligových duelov zaznamenávajú štatistiky pri stave 5:4, po 8-ich stretnutiach Graziana Pelleho bez zásahu je dnes southamptonský manekýn pripravený spraviť Škrtela, Sakha i Mimoleta v liverpoolskej bráne na jednu banánovú šupu. Martin??

Kartárka s včerajším dátumom 21.2 nepochodila, spýtajte sa na takom Nou Campe alebo Stamford Bridge. Teraz otravuje, že sa vraj pomýlila o jeden deň. Heh.

Dočítania, amigos.

Reklamy
Fortuna Stávka bez rizika za 30 € vstupný bonus 750x100
Kliknite pre pridanie komentára

Napíšte odpoveď

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

SYNOT TIP vstupný bonus stávka bez rizika - 300x300

Futbal

Fortuna Stávka bez rizika za 30 € vstupný bonus 300x300

Viac v Anglicko