Sledujte nás

Anglicko

PREMIER LEAGUE 2014/2015 … 28.kolo /utorok/

Stará severčina pomenovala utorok po bohu Týrovi. Nik na svete nevie, či je to pravda, nik na svete nevie, čo to bolo za boha, na úvod tipérskeho zamyslenia mi to každopádne znelo celkom kúl.

ASTON VILLA – WEST BROM ALBION

Villa je jednoducho víla vyšitá zo šerwudskej rozprávky, len škoda že tá zakliata. Bentekemu to nepadne ani z odstrihnutých nožníc a po každej druhej chybe v obrane to borci z Birminghamu schytajú pravidelne jak Hortenzia menzes. Les Miserables z Villa Parku kopú už teraz na rekord, čo zajtra nenájde ani Google, prehrali sedem ligových zápasov v rade, čo sa im naposledy zadarilo pred 52 rokmi a v r.2015 ako jediný tím prvých 4 futbalových divízií v krajine Albionu nezvíťazili ani raz. Villa padá a padá a padá. O chvíľu už ani nebude kam – ibaže do druhej ligy.

Ako vravia za mlákou, „it ain´t over until the fat lady farts“, šumných 2.7 na výhru domácich dnes preto skúsi každý tipér, ktorý vie, že nič nie je naveky, alebo v ktorom sa po tu napísanom čo len kúsok pohol súcit. Napriek skvelej forme 17-gólového Saida Berahina a ozaj luxusnom displayi WBA skúsime dnes päťku na Villu a jej prvé tri body v novom roku.

Benteke – West Beton Albion 2:1

SOUTHAMPTON – CRYSTAL PALACE

Súboj tímov s ofenzívnym klonom v DNA bude na južnom pobreží „podívanou“ večera, už len nájsť ten správny kanál. Televízny teda. 

Pellé sa gólovo zasekol pri čísle 12, a s ním i celý Southampton, ktorý na domácom trse St. Mary netrafil súperovu sieť viac než 5 hodín v čistom a v ostatných 5-ich stretoch vyhral iba raz, i to vďaka jedinému gólu. Logický pád na 6.miesto topflight zatiaľ pre Saints najtvdrší v sezóne.

Čas pre zápalnú obetu v pôste je pre Svätých už z kategórie najvyšších, na klát majú dnes položiť hlavu Palácinkári Alana Pardewa.

1.77 versus 5.7 velí tipérovi skôr naopak, čiže za menej na lepší kurz, či už Koeman alebo Pardew, o všetkom nakoniec aj tak rozhodne ten Týr …

Dozajtra, amigos.

Reklamy
Fortuna Stávka bez rizika za 30 € vstupný bonus 750x100
Kliknite pre pridanie komentára

Napíšte odpoveď

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

SYNOT TIP vstupný bonus stávka bez rizika - 300x300

Futbal

Tipsport registračný bonus 20 Eur pre nových hráčov - 300x300

Viac v Anglicko