Sledujte nás

Anglicko

CHELSEA – TOTTENHAM, finále Capital One Cup

Monštruózna kráska vo Wembley zbaštila počas stavby okrem iného 757 miliónov libier, 23 tisíc ton ocele a nájdete tu i najväčší počet toaliet v jednom podniku na svete vôbec. Skúste číslo, tolerancia 50, výhra dobrý pocit …

Súboj o prvú ostrovnú trofej v sezóne na sakrálnej tráve Albionu skýta londýnsku bitku severanov z White Hart Lane a južanov zo Stamfordského mosta, rivalov, ktorí sa dosť netradične stretávajú za posledné skoro tri mesiace už tretíkrát. Po decembrových 3:0 na trse Blues prišla novoročná nakladačka a revanš na pôde Kohútov 5:3, počet gólov v dvoch dueloch jedenásť, heslo Kane, a dnešné vyhliadky pre nezainteresovaných z top unikátnej stajne AA – AbsolutelyAdorable.

Za Kohútov chytal Capital One Cup celý čas Michel Vorm, Mauricio Pochettino tak rieši dilemu, či ho /aj vo futbale/ neeticky odpáli na lavičku a pošle do brány jedničku Huga Llorisa, na druhom kopci finálovej barikády v strede poľa oslabený Mourinho /Nemanja Matic stojí za červenú/ špekuluje, či mu podľa jeho slov „najdôležitejšiu“ trofej vykope skôr Willian alebo Juan Cuadrado. Didier Drogba dostane v svojom finále na zbohom Wembley posledných 16 minút slonej slávy. 

Kurzy 1.7 versus 5.7, počkáme na polčasovú remízu a klikneme WinJose. Pri 2.3.

PS: Že tombolu z WC vyhráva číslo najbližšie 2 618 …

Reklamy
Tipsport registračný bonus 30 Eur pre nových hráčov - 750x100
Kliknite pre pridanie komentára

Napíšte odpoveď

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Fortuna Stávka bez rizika za 30 € vstupný bonus 300x300

Futbal

SYNOT TIP vstupný bonus stávka bez rizika - 300x300

Viac v Anglicko