Sledujte nás

Anglicko

PREMIER LEAGUE 2014/2015 … 30.kolo /nedeľa/

Jediná žena, ktorú muž nikdy úplne nedobyje, sa volá Šťastena. Aj preto si s ňou žiaden nikdy nedá pokoj. Ako dnes ja. Napríklad.

LIVERPOOL – MAN UNITED

Ťažko predpokladať, žeby v poslednej dobe i keď slušne resuscitovaný, no predsa len United, hryzol na drne pri Mersey hneď všetky tri body, faktom totiž ostáva, že červený dnes môže byť len jeden a že práve Liverpool je furt jediným tímom anglickej futbalovej superletky, ktorý v krajine taseného Excalibru v r.2015 ešte neprehral.

Keď v deň pána na Anfield Road nepraskne Sakhovi vzadu vľavo hemoroid, Sterling pochopí, že ešte stále kope futbalové bicie v meste Beatles a Toureho nechá Brendan z bezpečnostných dôvodov radšej v teplákoch, gerrardovci nemajú nárok prehrať. V nedeľnej ponuke figuruje i Mario Bé, konečne vystrábivší sa z choroby, klubový terapeut zatiaľ ale presne nevie, z ktorej konkrétne z tých všetkých.

Kurzy primerané kolu číslo 30, YNWA pri 2.1, Devils pri 3.8. Vsadíme na NEPREHRU Liverpoolu, čiže betfair.com LAY Man United pri 3.9. Za 20.

HULL – CHELSEA

Mourinho tiahne na severovýchod ostrova v plnej sile a po včerajších troch bodoch Citizens v ich 90 minútovej presilovke na Eastlands proti WBA aj s cieľom premeniť tunajší Stadium KC na Stadium KO. Tigre nikdy v Premier League Chelsea neporazili, v 7-ich ligových stretnutiach im strelili 2 góly brutto-netto-zima-letto a dnes bez zraneného Nikicu Jelavica a suspendovaného Toma Huddlestona to nemôže skončiť inak, ako si to práve idete myslieť.

Jose, prvá jarná sólo stovečka pri 1.49 na tvoj Blues. C-dur a no monkey business, mate.

A so Šťastenou zásadne len krátky flirt a za neveľa. Aby ste neskončili v zástupoch jej padlých otrokov ako kedysi pri Lacových hokejových výčinoch v bráne ja. Napríklad.

Dostávkovania, amigos.

Reklamy
Fortuna Stávka bez rizika za 30 € vstupný bonus 750x100
Kliknite pre pridanie komentára

Napíšte odpoveď

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Tipsport registračný bonus 30 Eur pre nových hráčov - 300x300

Futbal

Fortuna Stávka bez rizika za 30 € vstupný bonus 300x300

Viac v Anglicko