Sledujte nás

Anglicko

PREMIER LEAGUE 2014/2015 … 30.kolo /sobota/

Pred pár dňami nepoznaný, od utorka v krajine pod Tatrou z noci do rána razom ale najslávnejší prechodníček v celej šírej rodnej reči zmetie maturitné Slovensko asi tak, ako európska futbalová lavína naposledy slnkazatmenie anglických megaklubov – Arsenal OUT, Chelsea OUT, Liverpool OUT, Everton OUT, City OUT, a súc tak, ostrovy za bielymi skalami Doveru sa môžu spokojne koncentrovať už iba na záverečný boj o titul svojho futbalového kráľa. Neviem prečo, ale dobre im tak.

MAN CITY – WEST BROM

Messi ukázal v Lige majstrov nielen manchesterským Občanom, no i celému svetu, že je v ňom tým najmenším futbalistom, ktorý dokáže každého iného na ihrisku urobiť ešte menším od neho, koľko Zopiclonov zhltli po zápase Milner a Fernandino v lietadle na ceste domov dnes už nepamätá ani ich klubový fizio. Hej, Lionel by v onen večer „zahrál na housle“ hádam i morskej panne, v štáte City niečo zhnilé ale najskôr jest, pravil by Shakespeare. Aguero nedá penaltu, súhra Silva-Bony pripomína tú moju s Kulyho hitmi, Yaya i Kompany sú spadnutí z formy a keď si spomeniete, ako po klinickej rane Boyda pustili naposledy pellegriniovci proti v lige topiacemu sa Burnley na Turf Moor nielen tri body, ale i svoje posledné šance na titul, nedá sa nečudovať, že zradné prešmyky v belasej prevodovke priblížili stodva+ odtieňov sivej na Pellegriniho štici k pomyselnému krucifixu na futbalovej Golgote skôr, ako sa všeobecne plánovalo.

Dnes majú Skyblues na Eastlands jedinú, i keď už len málo znamenajúcu šancu.

W B A – Will Be Annihilated.

ASTON VILLA – SWANSEA

Les Miserables z Villa Parku ešte nedávno kopali na rekord, čo by dnes už nenašiel ani Google, zakliata „šerwúdska víla“ však v posledných dvoch kolách bodovala naplno a futbalová elegancia celej Agbonlahor-Benteke Ltd. v posledných 157-ich minútach silno konkuruje elegancii Flašíkovej červenej mini, a to akože teda no džouk, bejby.

Swansea je bez Bonyho stratená ako Afričan v Manchestri, monkovci nedali viac ako dva góly v jednom zápolení od augusta minulého roka. Uvidíme, čo zaplávu Labute vo Villa Parku.

SOUTHAMPTON – BURNLEY

Burnley naposledy hryzlo doma všetky body proti Man City, ak však zahrajú Koemanovci na miestnom trse u sv.Márie to, čo v predošlom kole na Stamford Bridge /1:1/, nedostane ligový nováčik na južnom pobreží Albionu najmenšiu šancu. Pri 1.49 by som nezaváhal s betíkom na Saints ani za viac, uvidíme, čo na to piatková noc.

Pri stávke InPlay totiž vždy sledujte znamenia. A nielen vo sne:)

Dočítania, amigos.

Reklamy
SYNOT TIP vstupný bonus stávka bez rizika - 950x100
Kliknite pre pridanie komentára

Napíšte odpoveď

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Tipsport registračný bonus 30 Eur pre nových hráčov - 300x300

Futbal

Tipsport registračný bonus 30 Eur pre nových hráčov - 300x300

Viac v Anglicko