Sledujte nás

Anglicko

PREMIER LEAGUE 2014/2015 … 31.kolo /pondelok/

CRYSTAL PALACE – MAN CITY

Citizens na 4.mieste tabuľky, i keď s jedným zápasom na konte menej, sú razom pohltení pelotónom úspešnejších a dnes v Selhurst Parku už aj s Milnerom, Yayom Tourem a jeho uzdravenou achilovkou v zostave pripravení nestratiť posledné šance zázračne zlapať nekompromisnú Chelsea na špici najvyššej futbalovej divízie na ostrovoch. Pri kurze 1.67.

V posledných 7-ich vzájomných dueloch nedali SkyBlues borcom z kryštálového paláca minimálnu šancu čo i purknúť zdnuka trenku, futbalové kráľovstvo Alana Pardewa však v posledných týždňoch produkuje divy a jeho Eagles sú nateraz pri senzačnom kurze 6 pripravení zlomiť brudnej štatistike kompletne hnát. Zn.ZAHA-BOLASIE-WHOEVER.

Pardew splnil v Londýne svoju trénerskú misiu, Crystal Palace je s 36-mi bodmi definitívne zachránený a hviezdiť vo futbalovej elite bude i ďalší rok. Keďže ani City večer nekope naprázdno do mecha jak o chvíľu na pôjde ja, „podívaná“ v Selhurst Parku sa po hokejovom play-off Bystrica-Košice ukazuje ako celkom slušná chuťovková šunko-šouka na záver usneženo-prešibaného dňa.

A čo sa týka tradícií, na veľkonočný pondelok je vždy lepšie vyplieskať na Slovensku nejakú tú dupku, jak v Anglicku súťažiť v gúľaní vajec. Au.

Dočítania, amigos.

Reklamy
Fortuna Stávka bez rizika za 30 € vstupný bonus 750x100
Kliknite pre pridanie komentára

Napíšte odpoveď

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

SYNOT TIP vstupný bonus stávka bez rizika - 300x300

Futbal

Tipsport registračný bonus 20 Eur pre nových hráčov - 300x300

Viac v Anglicko