Sledujte nás

Anglicko

PREMIER LEAGUE 2014/2015 … 32.kolo /sobota/

Korán explicitne zakazuje lotérie i akýkoľvek gambling, čím jasne dokazuje jeho existenciu. Jak dobre, že som katolík. 32.kolo ligy líg, amigos.

SWANSEA – EVERTON

Po odchode Bonyho má Swansea na hrote bodrého ataku ďalšiu výstavnú čiernu gazelu, Bafetimbi Gomis je nielen krajší jak Flašíkovej infantilná tetovačka, ale vo forme, že to mu to pomaly strelí i zo šatne. Smo3te dnes. Everton futbalovo konečne zabral a v otváracom dueli celého kola bude pravdepodobne bez Lukakua ako mierny underdog spokojne spokojný i s remízou.

Dáme 1:1… Hľadá sa Michu

SOUTHAMPTON – HULL

Svätí o čo pohľadnejšie kopú, o to menej skórujú, v sobotu sú ale na domácom trse jasným favoritom pri 1.56. Tigre taktrochudosť plnoštíhleho Steva Brucea smrdia neúspechom, na St.Mary im dávam šance ako Jurčinovi, že mu na hokejový kumšt zaberie Tantum Verde.

Skúsim 3:1, Pellé hat3k

SUNDERLAND – CRYSTAL PALACE

V Crystal Palace šibol Alan Pardew záchranným čaroprútom, Jason Puncheon, Yannick Bolasie, či Zaha WilFIRED sú pastvou pre ten najfajnšmekovejší futbalový spirit. I domáce Black Cats pôjdu na Stadium of Light za zbúraním sezónneho antirekordu 13-ich strelených gólov na domácej hrude, Foe znamená nepriateľ, DeFOE killer.

Crystal neprehrá, skúsime remízu 2:2

BURNLEY – ARSENAL

V Arsenale sa okrem „klasikov“ sebavedomo vyrojili i týpci ako Hector Bellerin, Nacho Monreal alebo Francis Coquelin a 2.miesto v tabuľke už istý čas irituje kompletku antiwengerov nielen na ostrovoch o parádne viac jak vás 79-ročná striptérka. Na Turf Moor bude predposledné Burnley kopať brázdu hlboko, Gunners v súčasnom laufe musia ale domáce Clarets upratať jak trpaslíkov v záhradke. Kedykoľvek.

Dáme 1:3, Sanchez, Giroud

A korán nekorán, so stávkovaním furt opatrne. Aby vám futbal vždy viac dával, ako bral.

Dozajtra, amigos.

Reklamy
SYNOT TIP vstupný bonus stávka bez rizika - 950x100
Kliknite pre pridanie komentára

Napíšte odpoveď

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Tipsport registračný bonus 30 Eur pre nových hráčov - 300x300

Futbal

Fortuna Stávka bez rizika za 30 € vstupný bonus 300x300

Viac v Anglicko