Sledujte nás

Anglicko

PREMIER LEAGUE 2014/2015 … 32.kolo /nedeľa/

Čarodejné, takmer polmiliónové mesto z regiónu North West England, kde na vás dýcha futbal z každého výkladu, miestnych novín, krčmového podpivníka, či očú bezdomovca s prstami potetovanými písmenami M U F C, pekne zaradom od ukazováka po malíček. Lokalita s najvyššou koncentráciou futbalových klubov na jedného obyvateľa na svete. Mamm ako prsia, Ceaster ako tábor. Vitajte na Starom dobrom Trafforde, amigos!

MAN UNITED – MAN CITY

City schytali od palácového Crystalu naposledy devastačno-klinickú ranu v boji o titul i napriek tomu, že ho v počte striel štatisticky prekopali 5:22 a v držaní lopty 26:74, supy ostrovných kritikov tak naďalej nešetria po zranení formu strativšieho Kompanyho, prekárajú 600-minútovú góloimpotenciu Aguera a posielajú Yayu namočiť yaya k Jadranu. United je na druhej strane odrazu, nenápadne a pre mnohých hlavne zázračne nebezpečnejší jak bystrická presilovka 5 na 3, popri Waynovi zabrala prevodovka Fellainimu, Matovi, či Herrerovi a 40 bodov zaznamenaných v Divadle Snov je číslo jednoznačne najvyššie v celom pelotóne Premier League.

Kurzy 2.7 versus 2.9, v červenej polovici Manchestra budem v nedeľu veľkohubec a poviem, že SkyBlues tu stotripercentne neprehrajú. Futbalová „spravodlivosť“ je často bolestná jak desiatka ruženca, v dlhodobom merítku však férová jak Boží súd. Občania nemôžu kompletne pustiť 4 zápasy vonku za sebou. Ibaže by tých desiatok ruženca malo byť viac.

City neprehrajú, oba tímy dajú gól

QPR – CHELSEA

Chelsea kĺže za titulom jak Amundsen k južnému pólu, meniac všetkých ostatných za sebou v nešťastných Scottov. Veľa je povolaných, málo vyvolených a len jeden jediný je Jose. Jazdci dnes spadnú z koňa najskôr už do polčasu. Vlastného rozpadu.

A páni a panie, kto nebol v Manchestri, vlastne ani nebol… 🙂

Dookopávania, amigos.

Reklamy
Tipsport registračný bonus 30 Eur pre nových hráčov - 750x100
Kliknite pre pridanie komentára

Napíšte odpoveď

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Fortuna Stávka bez rizika za 30 € vstupný bonus 300x300

Futbal

Tipsport registračný bonus 30 Eur pre nových hráčov - 300x300

Viac v Anglicko