Sledujte nás

Hokej

Prečo Ovi nemá šancu proti Ha-Lock-Ovi

Islanders včera v noci porazili súpera po 15-ich sekundách predĺženia a v prvom rade udržali na uzde Ovechkina, ktorý dal v playoff iba jeden gól. Prečo Capitals prehrá túto sériu? 

Lebo Oveckhin nemá šancu spasiť svoj tím. Pozrime sa na to z pohľadu jednoduchých čísel – Washington v tejto sezóne strelil 242 gólov. Z toho 53 strelil Oveckhin, a neviem či ste si občas pozerali Oveckhinove góly, ale viac ako polovica z nich je z kruhov na ľavej strane. Po ňom druhý najlepší strelec bol Brouwer s 21 gólmi.

Obdivujem Oviho schopnosť dať gól z jednej a tej istej pozície viac ako 30-krát za sezónu, ale v playoff to je problém. V prvom rade potrebujete poraziť jedného súpera 4-krát a súperov tím – a teraz myslím predovšetkým obrancov a brankára – by musel byť slepý, ak by si nedal pozor na týchto osem metrov štvorcových. Teda, človek nemusí byť génius na to, aby vedel, že Jaro, ale aj Višna pozerali 4 hodiny videá o tom, ako páli Ovechkin. A o tom, ako sa zneškodní 20-25% palebnej sily Washingtonu.

Pokým v sezóne sa tím nemá šancu pripraviť na súpera a Oveckhinovi to prešlo, playoff je iná káva a tím postavený na jednom mužovi (zo streleckého hľadiska) nemá šancu.

Teda otázka znie – Hrozí to isté Tampe a Rangers?. Stamkos je podobný strelec ako Oveckhin, ale jeho spoluhráči sú nebezpečnejší ako banda z hlavného mesta (Tyler Johnson to včera ukázal). A čo sa týka Nasha, ten dáva rôznorodé góly, on je nebezpečný sám o sebe a v každej situácii (aspoň v poslednej sezóne). 

Na koniec, Edmonton bude ťahať jednotku draftu… Zas. Haters gonna hate hate hate… Presne ako ja.

Reklamy
Tipsport registračný bonus 20 Eur pre nových hráčov - 750x100
Kliknite pre pridanie komentára

Napíšte odpoveď

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Tipsport registračný bonus 20 Eur pre nových hráčov - 300x300

Futbal

SYNOT TIP vstupný bonus stávka bez rizika - 300x300

Viac v Hokej