Sledujte nás

Hokej

Legendary Draft 2015/ ten druhý

Kto si pamätá tých druhých? Pokiaľ ide o draft 2015, tak by ste teda mali. Connor McDavid možno zatieni mnohých, ale Jacka Eichela nie.  

Connor McDavid je po dlhej dobe „suchých“ rokov obrovským talentom, podobným akým bol napríklad Crosby, Lindros a asi aj Tavares (obaja Tavares a Connor dostali výnimku a začali hrať v OHL ako 15 – roční).

Hráč typu Eichela by bol v každom ročníku draftu 2009+  draftovaný ako jasná jednotka, čím chcem povedať, že všetci sme pobláznení jedným hračom, no tím, ktorý bude mať možnosť ťahať ako druhý na tom až tak zle nebude.

https://www.nhl.com/ice/news.htm?id=758816&navid=DL|NHL|home

NHL sa im venovala trochu viac a vypracovala tabuľku, kde porovnáva úspešných hráčov s tu spomínaným duom.

Tabuľka - BROsport.sk

Je jasné, že obaja sú úplne iná liga ako boli borci v predchadzajúcich draftoch, čo bude zaujímavé, pretože silné drafty typu Ovečkin, Backström pre Washington, či Crosby, Malkin, Fleury pre Pittsburg spravili zo šupáckych tímov kandidátov na Stanley Cup (Pittsburg bol dvakrát vo finále – #Hossastory #happyending ). Tak tomu bude aj teraz a ja verím v spravodlivosť, že túto možnosť dostanú Phoenix a Buffalo a nie lucker Edmonton, ktorý žije pre drafty a nedokáže normálne postaviť solídny tím.

Kamoši, tento draft bude niečo ako 2004 (1. Ovečkin 2. Malkin) a máme sa na čo tešiť. Och, jasné, pred nami je ešte playoff a ja už o drafte, no… pre niekoho už je po sezóne a pre niekoho bolo ešte predtým ako začala (Edmonton).

Tu je ešte video:

Reklamy
SYNOT TIP vstupný bonus stávka bez rizika - 950x100
Kliknite pre pridanie komentára

Napíšte odpoveď

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Fortuna Stávka bez rizika za 30 € vstupný bonus 300x300

Futbal

Tipsport registračný bonus 20 Eur pre nových hráčov - 300x300

Viac v Hokej