Sledujte nás

Anglicko

PREMIER LEAGUE 2014/2015 … 36.kolo /sobota/

O futbalovom kráľovi ostrovov za bielymi skalami Doveru je rozhodnuté, darmo nemodrí kričia „Winning ugly is for losers“. Dráma na špici stratila hrot, o to viac radno zamerať futbalový lejzr na opačný koniec tabuľky.

EVERTON – SUNDERLAND

The Toffees doma na drne v parku Goodison doslova nevedia prehrať, v r.2015 doslova doslova. Plným valcom modrých pri parádnom oktáne ofenzívy chýba iba Steven Pienaar, v posledných siedmich ligových zápasoch brali nula bodov na konto iba raz /5výhier/, a keby Black Cats zo Sunderlandu na treťom mieste od konca nehrýzli v Premier League o život, kurz 5.3 na ich 3 body sú tu presne teraz kdesi pri sedmičke. Posledné dva duely hrajú červenobieli na londýnskych Emirates a na Stamford Bridge, pokiaľ ale máte dojem, že ich výlet do GoodisonParku je ich ten posledný ľahší, tak to teda radšej nemajte.

Ak sa neurve Mirallas, urve sa Lukaku. A ak sa neurve Lukaku, urvú sa obaja. Everton doma neprehrá. Lebo Belgicko.

HULL – BURNLEY

Nie každú sobotu vidíte ruvačku malých ako jasný šláger dňa. Burnley musí k záchrane medzi anglickou premierligovou aristokraciou vyhrať všetky tri ostávajúce zápasy, a keď vás o vypadnutí Clarets z Premier League nepresvedčí fakt, že z ostatných 14-ich vyhrali títo jediný, že ani jedno mužstvo v histórii súťaže sa nikdy nezachránilo s 26-mi bodmi z 35-ich zápasov, a že aj Hull je iba bodík nad zónou vypadnutia, tak potom ste na pevno jeden z ultras dnes už smutnej bandy Eda Milibanda.

Hull neprehrá, a AK, tak potom len sám so sebou.

LEICESTER – SOUTHAMPTON

Svätí /7.miesto tabuľky/ z južného pobrežia Albionu už dosiahli klubový rekord v počte získaných bodov v Premier League, a to, že je uspokojenie a následná noha z pedálu dole tým najplanejším kamošom aj vo futbale potvrdzuje fakt, že inak luxusný Southampton kope tri posledné zápasy bez výhry. Naopak, Lestr /píš Leicester/ hrabe bagrom ťažkú hlinu a z ostatných 6-ich duelov vyhral dosť neuveriteľných päť. Modrí pôjdu doma na King Power Stadium ďaleko nad prah bolesti, ak pri 2.66 nevyhrajú, tutovo zoberú i remízu pri 3.4. Ibaže by Leonardo Ulloa oslepol.

Inak, viete, že mám novú frajerku? Neskutočne chytrá, všetkým prejde cez rozum. Včera dokonca i inštruktorovi v autoškole. Zadným kolesom…

Dozajtra, amigos.

Reklamy
Fortuna Stávka bez rizika za 30 € vstupný bonus 750x100
Kliknite pre pridanie komentára

Napíšte odpoveď

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Tipsport registračný bonus 30 Eur pre nových hráčov - 300x300

Futbal

Fortuna Stávka bez rizika za 30 € vstupný bonus 300x300

Viac v Anglicko