Sledujte nás

Anglicko

PREMIER LEAGUE 2014/2015 … 36.kolo /nedeľa/

Včerajšie výsledky Sunderlandu, Burnley i Leicestru potvrdili staré dobré tri N – Nikdy Nikomu Never, a tri kolá pred koncom súťaže mnohí pridali aj štvrté. Že Nikde.

MAN CITY – QPR

Za kanálom utekajú z hrobárovej lopaty všetky futbalové polomŕtvoly, jasne tak potvrdzujúc, že vsadiť na favorita v zápase Premier League dve, či tri kolá pred ukončením jej sezóny je ako pokúsiť sa siahnuť Serene na pušapku. Jazdcov z QPR /predposledné miesto tabuľky/ som pred týždňom pozoroval na upršanej Anfield Road naživo, a pri všetkých mojich sympatiách k Rangers /a to ešte z čias Harryho Redknappa/ nemajú dostať títo na Etihade proti SkyBlues v šíku už aj s Vincentom Kompanym a Yaya Tourem najmenšiu šancu. A ak predsa, tak tú jedinú k 15-im. NNNN.

CHELSEA – LIVERPOOL

Bitka veľkých na Stamfordskom moste o skoro nič, to keď postaví Jose badybildra Kurta Zoumu na plných 90 minút, to si radšej kúpim Marlborky pukačky. Ruky preč od stávkovania, vychutnajte si víťazný špalier, čo gerrardovci v Londýne slávnostne vystavia futbalovému kráľovi ostrovov. Najskôr viac než zaslúžene.

Real má po titule, Pedrove nožnice preleteli svet a my doma už len verme, že Ilja-Killja Kovalčuk s JevGéniom Malkillom ostanú k národu pod Tatrou aspoň trochu milosrdní…

Reklamy
Tipsport registračný bonus 30 Eur pre nových hráčov - 750x100
Kliknite pre pridanie komentára

Napíšte odpoveď

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Tipsport registračný bonus 30 Eur pre nových hráčov - 300x300

Futbal

SYNOT TIP vstupný bonus stávka bez rizika - 300x300

Viac v Anglicko