Sledujte nás

Anglicko

PREMIER LEAGUE 2014/2015 … 36.kolo /pondelok/

Tabuľkovo tretí s ôsmym si za La Manche zmerajú páru v lige, v ktorej má už dnes každý jasno a ktorá popri hokejovej Ostrave a Prahe nezaujíma už ani Fera, ani Emila, ani Ďura. Blogoval som sezónu od jej prvého kola, a nerád vzdávam veci pred ich ukončením:)

ARSENAL – SWANSEA

Labute z 240-tisícovej krásky juhu Walesu kopú na Emirates proti miestnym Gunners, ktorých kĺúčoví hráči fičia už 39 dní, 5 hodín a 43minút v parádnej superforme. 24-gólový Sánchez trpel v Katalánsku podtlakom záujmu a pretlakom hviezd, na Temži mu ale Arsene nechal nadivoko mutovať klon snajpra. Welbeck je mimo hru, dnes vraj dá Francúz s jediným odtieňom sivej konečne šancu aj Tomášovi. Načase, bratm.

Arsenal prehral doma jediný z posledných 34 ligových stretov, večer mu na severe hlavného mesta sveta prisudzuje výhru kurzová 1.3. Swansea má vyhrať jeden zápas z 12-ich, a vraj to určite nebude dnes.

Po odchode Wilfrieda Bonyho z labutieho šíku Swansea to skúša na hrote bielych Bafetimbi Gomis, nechajúc človeka premanentne dumať nad tým, prečo bieli muži naozaj nevedia skákať. Zoom In.

Do konca ligy na ostrovoch Wilka Dobyvateľa je presne jeden pár kôl, už to len nejako dokopme. Ako nás zajtra Amerika. Au.

Reklamy
Fortuna Stávka bez rizika za 30 € vstupný bonus 750x100
Kliknite pre pridanie komentára

Napíšte odpoveď

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Fortuna Stávka bez rizika za 30 € vstupný bonus 300x300

Futbal

SYNOT TIP vstupný bonus stávka bez rizika - 300x300

Viac v Anglicko