Sledujte nás

Hokej

OLEG versus KANADA

Posledný hokejový Napoleon, ktorý môže striasť z jasne najlepšieho tímu hokejových majstrovstiev sveta v Čechách jeho „javorovo ľisce“ sa volá Znarok. Oleg Znarok.

Tréner ruského hokejového kolosu hviezd  je prototypom borca, ktorý vám na prvý, a potom už každý pohľad musí pripomenúť  týpka, čo do šesť napočíta iba s kalkulačkou. Znarok sa nikdy, nikde a s nikým nepáral, už ako majster Európy a najproduktívnejší hráč juniorov Sovietskeho zväzu vedel odmietnuť pozvánku do všemocného klubu CSKA Moskva, prešiel nálepkami rebelanta, alkoholika, i ročným dištancom. Ponuku hrať v NHL poslal k vode skrz nízku sumu v zmluve, o ktorej až neskôr zistil, že je to tá za jeden mesiac, nie za jeden rok. Pred rokom na MS sveta 2014 už ako tréner Zbornej kamandy „podrezal“ gestom na diaľku hrdlo švédskemu asistentovi Rikardovi Grönborgovi, začo ho od IIHF neminul ďalší trest, ktorý ale znova svojim spôsobom viac menej negoval. Prchký, tvrdý, nekompromisný, schopný zvoziť hráča hneď na striedačke. A poslať takého Kovalčuka do štvrtej lajny, prípadne i kompletne mimo hru.

Ak niečomu Znarok stopercentne rozumie, tak je to hokej. Férovka veľmocí,  pražský duel o zlato a zápas Znarokovej životnej kariéry začína už o pár hodín, a či už veríte Rusovej hernej filozofii a jeho devastačným kanónom Ovečkill – Malkill, alebo skôr kanadskej geniálnej playstation, pripravte sa večer na tú pravú, ozajstnú a rýdzu Ódu na hokej. Lebo práve tá bude v najrýchlejšej tímovej hre na planéte tým najväčším víťazom…

Reklamy
Tipsport registračný bonus 30 Eur pre nových hráčov - 750x100
Kliknite pre pridanie komentára

Napíšte odpoveď

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Fortuna Stávka bez rizika za 30 € vstupný bonus 300x300

Futbal

Fortuna Stávka bez rizika za 30 € vstupný bonus 300x300

Viac v Hokej