Sledujte nás

Anglicko

PREMIER LEAGUE 2015/2016 … 1.kolo

Viete, prečo sa v Anglicku kope najlepšia futbalová liga na svete? Nie sú tu malé kluby – sú iba veľké a ešte väčšie…

Dámy a páni, po takmer 3-mesačnom premierligovom celibáte prichádza konečne a znova ten moment, kedy vás už nemusí až tak úplne tankovať práca, nezaplatený účet, prasknutý radiátor, či vyčipkovaný partner v spálni. Prichádza športový ekrazit napätia, zelená pastva noblesy, neskonalý súboj umu, šťasteny, náhody, grácie, ilúzie, radosti i prasknutých nervov. Vitajte v kráľovskom Albione, amigos, vitajte na štarte nového ročníka Premier League!!!

Premier League 2015/2016, presne tak ako jej kompletný predošlý ročník z tunajšej pisárskej dielne, bude znova o krátkych všimkách, ešte kratších analýzach, možných /ne/možnostiach, nízkej čítanosti, no hlavne o tipoch a stávkovaní. Občasný humor z času načas odhodí gačku i negližé naznačiac, že najlepším tipérom je znova raz tiket, ktorý ste nepodali, že nič nebude ako je, nie je ako bude, a že ani Nostradamus vlastne neuhádol veľa a napriek tomu je dodnes zbytočne slávny. Preto ízy.

Hneď v úvode najkvalitnejšej futbalovej ligy sveta je radno povedať, že pri úplne všetkých tipoch sa bude jednať o stávkovanie InPlay na Betfair, pokiaľ máte teda na mysli klasické stávkovanie v kamenných kanceláriách, nebudeme si rozumieť a bude dobré si prečítať články „Keď vsádzať na lúzra neznamená ním aj byť“, „Stávkovanie – hazard alebo zábava?“, prípadne – a vôbec najlepšie – naštudovať manuál AKO na to na betfair.com. /náhodne vybraný príklad – https://www.youtube.com/watch?v=YiU6DbQgXek/Vsadiť proste na zápas /alebo na desať+/ a na druhý deň sa zobudiť a čeknúť výsledky stávky je na planéte bettingu už dosť dlho doménou klasických dinosaurov, ktorí počas hry nepotrebujú byť v hre, prípadne počas nej skrz nezvládnutý kardiovaskulár radšej v kuchyni hľadajúc v náhlom gnostickom záchvate babkine pacerky. A keďže s peniazmi nie je tak dobre ako bez nich zle, bez vyčleneného balíka, stopercentne pripraveného prehrať, určite nezačínajte. Stovečku dve v kešeni nájdete zhruba 23 dní potom, čo zrušíte čapák v hospode a škrtnete červené Marlborky.  

Prvé kolo aj s borcami z Watfordu či Bournemouthu môže byť zradné ako matka Salome, nevsádzajte. Zisk je odmenou za risk, kto však nie je spokojný s málom, nezaslúži si viac. Heslo 4ever.

Čítame sa skoro a v novej sezóne sexes za kanálom, amigos.

Reklamy
Fortuna Stávka bez rizika za 30 € vstupný bonus 750x100
Kliknite pre pridanie komentára

Napíšte odpoveď

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Tipsport registračný bonus 20 Eur pre nových hráčov - 300x300

Futbal

SYNOT TIP vstupný bonus stávka bez rizika - 300x300

Viac v Anglicko