Sledujte nás

Futbal

MŠK Žilina – Dacia Kišiňov … Post Coitum

V mnohých médiách rezonoval názor, že tento dvojzápas by mal byť reprízou dvojzápasu spred 6-ich rokov, kedy sa tieto dve mužstvá stretli po prvý a do tohto roka poslednýkrát. Výsledky zápasov hovoria za všetko, v Kišiňove 1:2 a celá základná zostava s jarmočnými problémami po troch litroch burčiaku z 13-ich stánkov, a 4:2 doma. Štvrtkový zápas by sa dal zhrnúť do dvoch bodov:

Bod č.1: Za 21 rokov môjho života na zelenej planéte a 15 rokoch sledovania trápenia sa slovenských zástupcov v európskej smotánke som včera na vlastné videl ako mladá Guľova družina šošonov prekvapila svojho súpera šikovne a vtipne zahraným rohovým kopom…1:0.

Bod č.2: Hru moldavského mužstva môžeme s pokojným svedomím prirovnať k hre nováčika našej druhej ligy z Hanisky pri Košiciach. Medzihra žiadna, po troch presných prihrávkach prišiel väčšinou odkop do kukurice a jedinou ich hrozbou boli štandardné situácie. Hoci si skôr myslím, že to bolo slabou defenzívnou činnosťou žilinských mladíkov.

Koniec koncov, zápas ani nenadchol ale ani nesklamal. Necelých 3500 ľudí bolo spokojných s výsledkom, postupom a čiastočne aj s hrou. Z môjho pohľadu mala Žilina vo štvrtok isto naviac, ale rozumne ušetrili sily do ďalších bojov.

PS: Ako malý chlapec som pred televízorom sníval, že raz budem aj ja behávať po európskych trávnikoch. Ale teraz, pri pohľade na žilinskú zostavu, kde polovica hráčov je mladších odo mňa, mi neostávalo na štadióne pod Dubňom nič iné, ako vypiť nealko Zlatý Bažant…Double kill…

Reklamy
Tipsport registračný bonus 30 Eur pre nových hráčov - 750x100
Kliknite pre pridanie komentára

Napíšte odpoveď

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Fortuna Stávka bez rizika za 30 € vstupný bonus 300x300

Futbal

Tipsport registračný bonus 30 Eur pre nových hráčov - 300x300

Viac v Futbal