Sledujte nás

Anglicko

PREMIER LEAGUE 2015/2016 … 2.kolo /sobota/

Cirka sto kilometrov juhozápadne od Londýna nájdete jeden z hlavných prístavov Spojeného kráľovstva s údajne najväčšími výletnými loďami na svete. Na sútoku riek Test a Itchen leží oblasť obývaná už od doby kamennej, dnes mesto v Anglicku známe ako „Soton“, oficiálne Southampton. Druhé kolo najligotavejšej ligy líg začíname na juhu, vitajte v premierlíg, priatelia.

SOUTHAMPTON – EVERTON

Na miestny trs svätej Márie „vybehne“ Ronald Koeman aj s barlami, presne podľa jeho slov radšej si urvem achilovku ako mám stratiť hráča v základe. Tréner modrých Martinez je podobný mutant futbalového kardiaka, schopného odsedieť za laptopom pozápasovú analýzu jedinej hry svojich zverencov i 7+ hodín, šouka ofenzív sa v sobotu za La Manč nemôže volať inak ako Svätí versus Cukríky.

Oba tímy kopli prvé kolo za 2:2, vsadiť na strelený gól na oboch stranách je najlogickejšou obligáciou s 88% istotou kapitalizácie. Vyberajte medzi Pellé, Lukaku, Mirallas.

SUNDERLAND – NORWICH

Pri exemplárnej smole snaživého nováčika z Norwichu v minulom kole plakalo i Plačkovej IQ, Sunderland bol na druhej strane trápny jak tatko 17-ky na nuda pláži. Výkon Black Cats proti Leicestru lúpal sietnicu, Advocaat dnes doma v už teraz by sa dalo povedať že 6-bodovom zápase pôjde na tri body. In Dick we trust. 

Defoe. Defoe. Defoe.

SWANSEA – NEWCASTLE

Čierna labuť Gomis síce ešte nie je Bony, čoskoro však bude, 2:2 v súboji Swans proti Chelsea v 1.kole na juhozápade Londýna ukázalo, že rozdiel medzi veľkými tímami Premier League a tými ešte väčšími je stále menší a ešte menší. Swansea proti Novým Zámkom neprehrá. Lay /nevýhra/ Newcastle.

TOTTENHAM – STOKE

Pochettinove kohúty na White Hart Lane v plnke už aj s Hugom Llorisom medzi tyčami, pri 1.82 na severe Londýna dosť jasný favorit. Stoke metamorfuje na padrť, týpci ako Afellay, Odemwingie či Shaqiri nechajú všetkých zabudnúť na staré dobré „My sme Stoke, ale nám to nevadí“.

Tottenham neprehrá. Na zápas nevsádzajte, oba tímy sú na prdík pri ktorom som sa trikrát pokakal.

WEST HAM – LEICESTER

Blahoslavení, čo na Emirates Stadium verili v 1.kole Kladivu z Upton Parku, a to i potom, ako ho v Európskej lige predžuravil rumunský Džurdžu. West Ham hrá doma na víťazstvo pri 2.3, sledujte borca s menovkou Payet, zanedlho objav ligy.

Ranieriho líšky z Leicestru zbili v úvodnom kole Sunderland 4:2 a sľubujú všetkým svojim súperom jediné dve istoty. Lesť a zradu.

Náhoda je protikladom relatívnej nevyhnutnosti, na cestách prozreteľnosti však neexistuje. Nezabudnite.

A vychutnajte si sobotu, amigos.

Reklamy
Fortuna Stávka bez rizika za 30 € vstupný bonus 750x100
Kliknite pre pridanie komentára

Napíšte odpoveď

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

SYNOT TIP vstupný bonus stávka bez rizika - 300x300

Futbal

Fortuna Stávka bez rizika za 30 € vstupný bonus 300x300

Viac v Anglicko