Sledujte nás

Anglicko

PREMIER LEAGUE 2015/2016 … 2.kolo /nedeľa/

Pellegrini tvrdí, že džob trénera vyžaduje výsledky. Tak som sa zamyslel, či existuje vôbec taký, ktorý nie, a vyšiel mi hrobár…

CRYSTAL PALACE – ARSENAL

Šnúra víťazných duelov Crystalu Palace pod Alanom Pardewom začína byť dlhšia jak Kulyho hity, Bolasie, Zaha, Campbell a Gayle sú ale Kryštály so sebavedomím čo zdolá Nanga Parbat bez tréningu, bez kyslíka a navyše v zime. Pardewovci idú v Selhurst Parku na víťazstvo pri 5.3 a ak ste ich videli v pohybe, desinu na ich erb vám opečiatkuje risk manažment ako „Highly Reasonable“.

Prvé kolo bolo podľa predpovedí zradné jak matka i tanec Salome, a na pomyselnej tácke futbalového chrámu Emirates Stadium skončila nakoniec hlava Jána Krstiteľa, strašne mocno pripomínajúca podobizeň Čierneho Petra /Čecha/. Nakydal mu už celý svet, nebudem aj ja, dva okamihy slabingera každopádne poslali tikety na Gunners pri kurze 1.23 rovno do smetnej bedne. Ťažko veriť, žeby Gunners v súčasnej fazóne prehrali dvakrát po sebe, kurz 1.78 a Alexis Sanchez v ich šíku o tom vravia svoje. Každá prehra vás robí menším, vraví Wenger, a Francúz si už ďalší drobizg po tom, čo jeho kanón rozbilo West Hamské kladivo dovoliť môže len sotva. Delostrelci bez Tomáša Rosického, Jacka Wilshera i Dannyho Welbecka. Škoda. Fabia.

Odvážim sa, že Crystal neprehrá? 88 kg.

MAN CITY – CHELSEA

Že Courtois nemôže na Stamforde schytať dva kusy za sezónu dvakrát platilo pri stávke na modrých v úvodnom kole znova, po červenej karte mal bez jedného centimetra dvojmetrový feši aspoň viac času dať čo to dole dupke z Miss Belgicko. Envy. Znalci žien majú len málokedy sklon k optimizmu, a tak Special One odpálkoval z modrej lavičky i krásku Evu, objektívne naznačiac, že Blues Boys by na úvod sezóny mohli mať okrem vlastného herného prejavu problémy i tam, kde im to nezávidí ani Boris. Proti Swans boli mourinhovci oproti svojim zlatým časom herne o level dole, i preto im prisudzuje víťazstvo na Etihade neskutočných 3.8. Určite skontrolujte o koľko ste ochotní oholiť účet, dnes by modrejší nemal ustúpiť. Jose neprehrá, oba tímy skórujú. Yaya. 

Šumnú nedeľu a stávkujte zásadne iba na to, čo vidíte. Tipéri v Barcelone o tom najnovšie vedia svoje. Uchhty.

Reklamy
Tipsport registračný bonus 30 Eur pre nových hráčov - 750x100
Kliknite pre pridanie komentára

Napíšte odpoveď

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Fortuna Stávka bez rizika za 30 € vstupný bonus 300x300

Futbal

SYNOT TIP vstupný bonus stávka bez rizika - 300x300

Viac v Anglicko