Sledujte nás

Anglicko

BPL 2015/16 … 7.kolo /sobota/

Nikdy som nepochopil, načo je orchestru dirigent, hádzanej brankár a mužovi bradavky. S futbalom to síce veľa nemá, na úvod mi však nateraz nič lepšie nenapadlo. Trip do krajiny futbalových snov #7, amigos.

TOTTENHAM – MAN CITY

Od Spurs som naposledy proti Crystalu čakal oveľa menej, napriek ich slušnému výkonu v Capital One Cupe /Chadli, gee!/ budem aj dnes. City prehralo najprv s Juventusom, potom doma proti West Hamu /1:2/, a to i napriek tomu, že borcov z Upton Parku svetlomodrí štatisticky zbúrali v držaní lopty 72:28, počte rohov 16:3, počte striel 27:6, z toho na bránu 8:3. Nemáš Silvu – nemáš pravdy, na severe Londýna dnes Mansour bin Zayed bin Sultan bin Zayed bin Khalifa Al Nahyanovci neprehrajú. Nemôžu. Lay /nevýhra/ Tottenham.

LEICESTER – ARSENAL

Domáce Foxes zatiaľ zvládajú ligu o tri levely lepšie ako ich kouč anglickú fonetiku, pri kvalite Gunners je tak zrejmé, že na King Power Stadium kope najzaujímavejšia dvojka soboty. Líšky začínajú hrýzť zásadne až keď sú o dva góly dole, pokiaľ veríte v ich zázračný obrat do tretice, vsaďte na modrú. Jamie Richard Vardy na domácom hrote má 28 rokov, 178 centimetrov a chtíč žraloka v ruji, ak má dnes niekto z ranieriovcov urobiť Koscielneho, tak potom borec zo Sheffieldu s modrou bandážou na pravačke. BeLIEve. Srdce však bije na druhú stranu, so C´mon you Gunz!

MAN UNITED – SUNDERLAND

Prečo ešte nemá 19-ročný wonderboy Martial kerky, nato sa spýtajte Ronalda, že je ale černoško s miernym exoftalmom Won-Gaalovým prísľubom budúcnosti na Trafforde, toť tutofka pri 1.02 až tri. Manchester je na svoju veľkosť najfutbalovejším mestom na svete, preto jeho oba kluby vedú Premier League. A nateraz budú aj po sobote. Memphis the Menace. Sufferland.

NEWCASTLE – CHELSEA

Šesť zápasov, nula výhier, štyri prehry, žiadna obrana, kaine útok, pri futbale Newcastlu so skakaným reflexom po kapustnici nemôže trénerský tragik McClaren prežiť dlhšie ako do 12.kola. Jose tiahne na sever bez Costu, v St.James Parku mu tri body musí vykopať Remy a Hazard. A samozrejme Fabrepas.

A ak hráte InPlay, nestávkujte srdcom. Sledujte detaily, nevypínajte self-defence button, dajte na vypestované znamenia, a buďte spokojní s málom, aby ste neprehrali viac. Bo aj krátky čas života je dosť dlhý na to, aby ste žili dobre, no i tri sekundy dosť dlhé nato, aby ste pustlili všetko. A inak, už viem, prečo majú muži bradavky…

Neváhajte a využite stávku bez rizika na Premier League až do výšky 20EUR!

Reklamy
Fortuna Stávka bez rizika za 30 € vstupný bonus 750x100
Kliknite pre pridanie komentára

Napíšte odpoveď

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Fortuna Stávka bez rizika za 30 € vstupný bonus 300x300

Futbal

Tipsport registračný bonus 30 Eur pre nových hráčov - 300x300

Viac v Anglicko