Sledujte nás

Futbal

Návrat strateného syna?

Na San Bernabeu sa odchod Karima Benzemu v lete skloňoval asi v každom páde. Okrem iných do úvahy pripadal aj londýnsky Arsenal, no z prestupu nakoniec nič nebolo a Francúz ostal v Reale. Stále patrí medzi piliere Madridu, no otázkou ostáva, dokedy.

Aj preto sa vedenie klubu pripravuje na možnosť Benzemovho odchodu. Do hry sa tak opäť dostáva Alvaro Morata, útočník Juventusu Turín, s ktorým sa v minulom roku prebojoval až do finále Ligy majstrov a taktiež ovládol taliansku Seriu A. Alvaro je odchovancom Realu a ešte v predminulej sezóne hájil farby bieleho baletu. Nedostával tam ale dostatok priestoru, a aj preto zmenil dres.

Ako to už býva zvykom, ak kvalitný hráč dostane aj dostatok priestoru na tráve, prejavia sa jeho prednosti. Tie si opäť všimli aj v Reale a Moratu by radi zlanárili na návrat. Vedenie klubu by to malo podľa predbežných infomácií vyjsť až na 35 miliónov eur. Sedenie na lavičke ale pre Francúza neprichádza do úvahy, preto je podmienka jasná: odchod Karima z Realu Madrid.  

Sám som zvedavý, ako sa s touto dilemou popasuje vedenie madridského celku. Alvaro Morata je momentálne jedným z pilierov talianskeho tímu, preto si myslím, že sa ho tak ľahko nevzdajú.

Reklamy
SYNOT TIP vstupný bonus stávka bez rizika - 950x100
Kliknite pre pridanie komentára

Napíšte odpoveď

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

SYNOT TIP vstupný bonus stávka bez rizika - 300x300

Futbal

Tipsport registračný bonus 20 Eur pre nových hráčov - 300x300

Viac v Futbal