Sledujte nás

Anglicko

BPL 2015/16 … 8.kolo /sobota/

Frajerka zrušila kamošovi v izbe kútik United. Vzal jej kľúče od bytu, dal rohlík do igelitky a poslal ju stlačiť Péčko do výťahu. Borec.

CRYSTAL PALACE – WEST BROM

Pardewov pyšný Palác prekvapuje publikum parádnym prejavom pravidelne. Prudko páli Puncheon. Poobede pozerajte. Presne pri purze 1.83.

MAN CITY – NEWCASTLE

Newcastle s počtom víťazstiev na konte nula smelo kope futbal v miestnom dialekte Gordie, keď si nespomínate na Stinga a Dire Straits, tak potom Hoy us a snout, marra. I’m gasping, gis a tab I can lend till the morra. Na Etihade sa s prekladom šejk párať nebude, Straka straci pire pri 1.25. Tutofka.

CHELSEA – SOUTHAMPTON

Fabregas čaká na odpoveď z londýnskej matriky, čo ona na jeho žiadosť o zmenu priezviska na Babrezas, Babrebars alebo Babrekaz, Ivanovic trénuje stovku s Willianom na krku, Mourinho lieči dyspepsiu, Oscar tlačí proteínové tyčinky z Herbalajfu, Costa má zajtra tretiu sešn autogénneho tréningu s Freudovou vnučkou. Blues skúša proste všetko, keď dnes ale na Stamforde nedajú južanov zo St.Mary dole, Stewove slová o hemingwayovskom zvonení do hrobu už budú na umieráčik.

Kamoš je dodnes slobodný. A brutálne mu chýba. Tá igelitka… 

Dopodoči,amigos.

Neváhajte a využite stávku bez rizika na Premier League až do výšky 20EUR!

Reklamy
SYNOT TIP vstupný bonus stávka bez rizika - 950x100
Kliknite pre pridanie komentára

Napíšte odpoveď

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Tipsport registračný bonus 20 Eur pre nových hráčov - 300x300

Futbal

SYNOT TIP vstupný bonus stávka bez rizika - 300x300

Viac v Anglicko