Sledujte nás

Anglicko

BPL 2015/16 … 8.kolo /nedeľa/

Keď tu bola včera reč o tom, že na Etihade „Straka straci pire“, tak taký Aguero to vzal doslova. Že masaker.

EVERTON – LIVERPOOL

Pri klasických ranách modrej a červenej dnes v Goodison Parku stopercentne zabudnite na štatistiky, favoritov, zostavy, kurzy i logiku. Isté je len to, že na 53.severnej rovnobežke prídu ľavé háky znova zprava, že nik nevie kedy, v akej sile, či od Lukaka, Sturridgea alebo hneď oboch. A isté je ešte jedno – ak vám v deň pána na Mersey vyjde správny tip na výsledok, zaručene ste trafili supernáhodu roka.

The Toffees neprehrajú. Lebo sú doma. Lebo sú čerstvejší. A lebo sú momentálne lepší.

ARSENAL – MAN UNITED

Arsenal zahnačkuje aj z plného zdravia, človek už nevie odhadnúť ani kedy aplikovať Pempers – spomeňte si na Ospinu. V prípade United zas jeden zírá, ako resuscitoval v Chelsea bezvedomý Mata, druhý sa čuduje, ako bludári v Lige majstrov Wayne. V Košiciach je dnešný MMM o treťom najstaršom maratóne na planéte, na Emirates Stadium bude mančesterský MMM Memphis-Mata-Martial o udržaní prvého miesta v tabuľke. V Londýne to vidím na neprehru Delostrelcov.

Pravdepodobnosť, že dáte v Premier League 5 gólov v jednom zápase je asi taká, že vás v Jadrane napadne 8-metrový žralok a vy mu pri úniku stihnete veslom vypichnúť oko. Sergio, klobúčik…

Reklamy
SYNOT TIP vstupný bonus stávka bez rizika - 950x100
Kliknite pre pridanie komentára

Napíšte odpoveď

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Fortuna Stávka bez rizika za 30 € vstupný bonus 300x300

Futbal

SYNOT TIP vstupný bonus stávka bez rizika - 300x300

Viac v Anglicko