Sledujte nás

Anglicko

BPL 2015/16 … 11.kolo /sobota/

Mourinhove šance na prežitie v lige spľasli jak Cibulkovej bradavky po selfíčku na toalete, či na rozdiel od mladej resuscitujú, to prezradí ďalšia epizóda futbalovej ligy líg. Vitajte za LaManš, priatelia… 

CHELSEA – LIVERPOOL

Niekto je modrý, niekto červený, niekto špeciálny, niekto normálny, niekto hrá o česť, niekto o dôveru. V riave života si vždy raz húsenicou, raz motýľom, a to či už robíš školníka na základke alebo manažéra na Stamforde. Jose Mourinho kope v Premier League vlastný mečbol, ak proti nevykryštalizovanému LFC prehrá pod Big Benom znova, zbohom jeho zbraniam. Portugalské id-ego-superego môžete milovať alebo totálne nemusieť, osobne by mi Mr. Mindgames v Premier League každopádne chýbal.

V súboji tímov, ktoré niežeby stále prehrávali, len akosi nemajú čas vyhrať, delí bukmejker kurzy pri 2.05 versus 3.55. A v súboji pätnásteho s deviatym kurz, že sa k penalte postaví Eden, stávkovky nevydali.

CRYSTAL PALACE – MAN UNITED

Kouč domácich Alan Pardew stratil v posledných dvoch kolách nielen 6 bodov /West Ham, Leicester/, no v ostatných dňoch i nervy, sebavedomie a esprit. Na Etihade ho v ligovom pohári zmrzačili pelegriniovci 5:1, negujúc tak jeho povesť, že proti väčším to 54-ročný sivý vlk z Wimbledonu vždy vie. Reparát v 26-tisícovom Selhurst Parku skladajú domáce Kryštály proti manchesterským Devils, ktorých mimochodom neporazili v lige 24 rokov, helovínský kurz 3.65 by som InPlay ale určite skúsil. Že na druhej strane United nestrelia čoby jediný gól v treťom dueli za sebou vylučuje aj štatistika, aj logika, aj fyzika aj psychika.

MAN CITY – NORWICH

Miestny borec za obyčajných 350-tisíc libier nosí menovku Kelechi Iheanacho, je z Nigérie, má devätnásť a medzi citizenskými milionardármi predstavuje vzácny endemit. V Capital One Cupe strelil v stredu proti spomínanému Crystalu Palace gólik, na ďalšie dva prihral, pri absencii Aguera a minulokolovom bludárení 28-miliónového Wilfrieda Bonyho je načase dať v 59.minúte mladíkovi šancu. Ďalšie dve vyrobí, tri premení.

Ak bude hrať Van Gaal aj ofenzívu, Scholes mu bude kamarátom. Ak vyhrá Hamšík Scudetto, dá dole operenca z hlavy. Ak prehrá Jose proti LFC, odíde zo Stamford Bridge. Ako vraví pani N, sľuby sú nato, aby sa sľubovali. Uvidíme…

Reklamy
Tipsport registračný bonus 20 Eur pre nových hráčov - 750x100
Kliknite pre pridanie komentára

Napíšte odpoveď

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Tipsport registračný bonus 20 Eur pre nových hráčov - 300x300

Futbal

SYNOT TIP vstupný bonus stávka bez rizika - 300x300

Viac v Anglicko