Sledujte nás

Anglicko

Tri veci, na ktoré sa môžeme tešiť v PL

Ako každý týždeň, aj tento víkend so sebou anglická Premier League prinesie mnoho akcie a vzrušenia. Poďme sa pozrieť na tri najzaujímavejšie momenty, ktoré môžeme v sobotu a nedeľu očakávať.

Dočká sa Campbell svojho debutu?

Joel Campbell nastúpil do kádra londýnskeho Arsenalu ešte v januári 2011, avšak kvôli vlne devastujúcich zranení zatiaľ nenastúpil ani do jediného zápasu. To by sa mohlo zmeniť cez víkend. Arsene Wenger, tréner Arsenalu, totiž nechce na pozíciu vyliečeného Campbella na krídle nasadiť stredopoliara Santiho Cazorlu, keďže jeho spolupráca s ostatnými hráčmi v strede ihriska sa ukázala byť veľmi produktívna. Campbell, pôvodom z Kostariky, by tak mohol dostať šancu konečne ukázať svoj talent v zápase proti Swansea. Tá sa v tejto sezóne akosi trápila po stranách ihriska, čo by bolo pre Campbella iba výhodné.

Súboj velikánov Chelsea a Liverpoolu

Oba tímy nepochybne patria medzi najslávnejšie anglické kluby vďaka svojim výkonom, avšak teraz sa dostávajú do popredia aj kvôli trénerom. Na jednej strane máme charizmatického a občas i výbušného Jose Mourinha, ktorý minulú sezónu priviedol Chelsea k víťazstvu Premier League, a na tej druhej zase o niečo príjemnejšieho trénera Liverpoolu, Jurgena Kloppa. Toho povolalo vedenie Liverpoolu z nemeckej ligy, aby postupne pomohol klubu opäť vystúpiť do futbalových výšin. V zápase bude iste na čo pozerať.

Momentálne päťnásta Chelsea je pod veľkým tlakom predviesť dobrý výkon; nie je predsa normálne aby úradujúci majster vymetal spodné priečky ligovej tabuľky. Stávkové kancelárie vrátanie Bet365 budú držať palce Mourinhovi a jeho zostave z jedného hlavného dôvodu – ak sa výkon Chelsea rýchlo nezmení, tak osud portugalského trénera v klube je viac ako neistý a pozícia kouča by sa mohla rýchlosť stať otvorená.

Tottenham musí zvíťaziť

Londýnčania sa majú na čo tešiť – Aston Villa obsadzujúca poslednú priečku tabuľky pôsobí pre šiesty Tottenham skôr ako bezzubá šelma a ak sa ju klubu nepodarí poraziť, tak by mali prestať pomýšľať o obsadení najlepšej štvorky ligovej tabuľky.

V lige sa toho samozrejme udeje omnoho viac. Desať zápasov naplánovaných od soboty až po pondelok znamená, že o akciu nebude žiadna núdza. O týždeň sa potom uvidí, ako sa vyvinula situácia, ktorým klubom sa zadarilo a takisto ktorým nie.

Reklamy
Fortuna Stávka bez rizika za 30 € vstupný bonus 750x100
Kliknite pre pridanie komentára

Napíšte odpoveď

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Tipsport registračný bonus 30 Eur pre nových hráčov - 300x300

Futbal

Fortuna Stávka bez rizika za 30 € vstupný bonus 300x300

Viac v Anglicko