Sledujte nás

Futbal

REAL POSILŇUJE?

Real Madrid vstúpil do tejto sezóny v pomerne veľkom štýle, no v poslednej dobe akosi stratil vietor z plachiet a zažíva krušné chvíle.

Žalostný výkon bieleho baletu v poslednom El Clásicu a nie príliš presvedčivý záver zápasu Ligy majstrov proti Šachtaru prinútili trénera Rafaela Benitéza zamyslieť sa nad zmenami v tíme. Rozhodol sa teda pre posilnenie útoku a do svojho kádru by chcel priviesť dve superhviezdy z Premier League.

Prvým v jeho hľadáčiku je anglický megatalent Harry Kane z londýnskeho Tottenhamu. Ten by mohol nahradiť súčasného hrotového útočníka Madridu Karima Benzemu, ktorého trápi nielen zranenie, ale aj hrozba väzenia za vydieranie spoluhráča z reprezentácie.

Ako druhý sa na jeho zozname nachádza kráľ strelcov anglickej najvyššej súťaže a objav tejto sezóny Jamie Vardy. Vardy sa najväčšou mierou podieľa na tom, že sa jeho Leicester City nachádza na prvej priečke Premier League a účasť medzi ostrovnou smotánkou si dozaista užíva. Prekonal taktiež 12 rokov starý rekord Van Nistelrooya, keď dokázal skórovať v jedenástich po sebe idúcich zápasoch a to z jeho strany určite nie je všetko.

Dá sa očakávať, že Real nebude pri ponukách na týchto hráčov šetriť. Nechajme sa teda prekvapiť, čo nám prinesie najbližšie prestupové obdobie.

Reklamy
Tipsport registračný bonus 30 Eur pre nových hráčov - 750x100
Kliknite pre pridanie komentára

Napíšte odpoveď

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Tipsport registračný bonus 30 Eur pre nových hráčov - 300x300

Futbal

Fortuna Stávka bez rizika za 30 € vstupný bonus 300x300

Viac v Futbal