Sledujte nás

Anglicko

BPL 2015/16 … 16.kolo /nedeľa/

Najkatolíckejšie mesto Anglicka, ktoré má zároveň ako jediné v celej krajine oficiálnu štvrť gayov a popri tom komunitu LGBT občanov v prepočte na hlavu veľkú jak San Francisco. Región North West England. Merseyská zátoka. Liverpool.

LIVERPOOL – WEST BROM

Na žiadnu inú bránu v lige neletelo zatiaľ menej striel ako na tú Merseysiders, a pri pohľade na dnešnú opozíciu vedenú ujom Tonym Pulisom vidím ich doterajší počet 43 iba na mikroskopický pohyb smerom hore. Futbalová filozofia poctivého futbalového robotníka je známa ešte z jeho čias v Stoke City a herný display Baggies ju v tejto sezóne penetruje dokonale bezpečne a bezo zmien. WBA kopol na bránu súpera doteraz 46 lôpt, v priemere 3-krát za 90minút, keď majú podobné broky dnes poobede na Anfield stačiť čo i k remíze, risknem ďalšiu bitku v ukrajinskom parlamente. Pozor sa volá Berahino.

Kloppovci majú späť v šíku Philippe Coutinha, Martin si nepomýli brány a Pulisov betón Reds rozbijú pri 1.41.

TOTTENHAM – NEWCASTLE

Tottenham ide 14 ligových duelov bez prehry a doma na White Hart Lane ho v sezóne neporazil ešte nikto. Na severe Londýna chce najhorší tím na ihriskách súpera prepisovať štatistiky pri 8.7, ak tak spraví, kúpim si prvého Jaguára, čo vyrobia anglíci pod Tatrou. 

Šumnú nedeľu, a ako vraví František – či už ste viac na ujov alebo na tety, všetci sme na konci dňa len tie obyčajné dietky Božie.

Dopremierligotania, amigos.

Reklamy
SYNOT TIP vstupný bonus stávka bez rizika - 950x100
Kliknite pre pridanie komentára

Napíšte odpoveď

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Fortuna Stávka bez rizika za 30 € vstupný bonus 300x300

Futbal

SYNOT TIP vstupný bonus stávka bez rizika - 300x300

Viac v Anglicko