Sledujte nás

Anglicko

BPL 2015/16 … 16.kolo /sobota/

V r.2050 porazí futbalová jedenástka zložená z ľudských robotov tím majstrov sveta. A nebudú to oceľové neohrabance, aké sa vám práve vybavili v mysli. Budú to „ľudia“ presne ako teraz vy a ja. Nesrandujem.

MAN CITY – SWANSEA

Zlá správa pre City je, že Sergio Aguero i Vincent Kompany sú stále mimo hru, ešte zlejšia tá, že do obrny pošle Pellegrini najskôr znova Martina Demichelisa. Hlavný na miske dôvodov, prečo zaváhať so stávkou na nebeskú pri 1.32. Ak veríte, že Labute bez Garryho Monka vydržia na Etihad 45 minút v remíze proti milionardárom, ktorí v poslednom kole nebrali ani bod a idú na titul, patríte k tipérskej špičke čo vie, že trpezlivosť a čas sú viac ako chtíč a sebavedomie. Pri 0:0 a kurzíku 1.7+ v 47.minúte odpáľte myšku na modrú. Nesrandujem.

WEST HAM – STOKE

Nikto nikdy a nikde nevidel Stoke hrať lepšie ako naposledy na Britannia Stadium proti Manchestru City /2:0/, Potters kopali jeden zázrak pre realistov. Kurz na Hughsa v Upton Parku dnes atakuje trojku, domáce Kladivo ostáva stále bez Payeta, Sakha, Lanziniho, najnovšie i bez Winstona Reida a Victora Mosesa. Stávka na jeho víťazstvo na Bolyen Road dobrá pre tých, čo pochybujú, že chudoba je slabý architekt. Potters sú jediný bod za Hammers, forma Bojana, Xherdana Shaqiriho a Marka Arnautovica presviedča, že dvacka na neprehru Stoke nikdy nebola hriechom. Nikdy som nesrandoval.

BOURNEMOUTH – MAN UNITED

United sú dokaličení jak protestantské kone po Bielej Hore, deväť hráčov prvého tímu nenahradia ani lepší, ako je Gaal. Na Vitality Stadium sa tímy stretávajú v lige po prvýkrát v histórii vôbec, 3.4 versus 2.3 si pýta groš na neprehru Cherries. Predtým ako vypadnú z ligy.

Okolo r. 2060 sa na zemeguli objaví prvý geneticky mutovaný športovec, metabolicky naprogramovaný vojak s oceľou v meniskoch, čo nebude poznať únavu, bolesť, ani zranenie. Spomeňte si. 

Že som ozaj nikdy nesrandoval.

Zajtra, amigos.

Reklamy
Tipsport registračný bonus 30 Eur pre nových hráčov - 750x100
Kliknite pre pridanie komentára

Napíšte odpoveď

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Tipsport registračný bonus 30 Eur pre nových hráčov - 300x300

Futbal

Tipsport registračný bonus 30 Eur pre nových hráčov - 300x300

Viac v Anglicko