Sledujte nás

Anglicko

BPL 2015/16 … 19.kolo /pondelok/

Tučnota, šťastie a samota sú nákazlivé. Neviem, ako ste na tom po Vianociach vy…

EVERTON – STOKE

V Goodisonovom Parku kríži meče dvojica s parádnou behavou modernou a rovnako nazbieranými bodmi v tabuľke /26/, kurzy vypočítali múdri a chytrí pri 2 versus 4.6, zabudnite tak na nateraz vyblednutú šlehu kola medzi Devils a Blues na starom Trafforde. Pretlak domácej kvality Lukaku, Mirallas, Stones, Barkley, Deulofeu alebo Bojan Krkic, Shaqiri, Marko Arnautovic a jeho kopy koňa fŕkjúceho testosterón i sebavedomie alfa samca v jednom? Uvidíme v gólparáde od 16:00. 

ARSENAL – BOURNEMOUTH

Deň „špatenku“ majú Gunners za sebou, po štvorke na St.Mary dnes 14-mu Bournemouthu nezáviďte v Londýne ani masovú svojku pod Big Benom. Čerešničkári môžu na Emirátoch uhrať tri body jediný raz z 9-ich pokusov, ak to má byť dnes, skúsim to s Judíny do tretice. Do trojky už nie…

MAN UNITED – CHELSEA

Klasika ťažkých kalibrov, ktoré v poslednej dobe niežeby stále prehrávali, len nemajú čas vyhrať, do plnky napne švíky Theatre of Dreams, bo Chelsea je Chelsea, a to či už s Josem alebo bez Costu. Bukmejkrovské nekonštanty 2.7 versus 3 svedčia o vyrovnanosti šancí tímov bitých krízou, remíza chce byť v danom stave bytia víťazstvom pre obe strany. Ibaže by nie.

A ak ste náhodou po sviatkoch dole aj vy, nezúfajte. Ono tá kríza je vždy stav produktivity, stačí z nej odstrániť aspekt katastrofy.

Dopremierligotania, amigos.

Reklamy
Fortuna Stávka bez rizika za 30 € vstupný bonus 750x100
Kliknite pre pridanie komentára

Napíšte odpoveď

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

SYNOT TIP vstupný bonus stávka bez rizika - 300x300

Futbal

Tipsport registračný bonus 20 Eur pre nových hráčov - 300x300

Viac v Anglicko