Sledujte nás

Anglicko

BPL 2015/16 … 18.kolo /sobota/

December dvadsaťšesť, druhý deň Vianoc, Deň dobrej vôle, Lá Fhéile Stiofáin, za La Manche známy Boxing Day a jediná futbalová liga sveta frčiaca sviatok-nesviatok s jej klasickou sviatočnou desinou súbojov top twenty. Bobaľky na tepši radno obkolesiť šalátikom, rybkou, zlatým bažantom a kapitánom Morganom, šouka za kanálom začína poobede a končí až pred polnocou.

STOKE – MAN UNITED

V súboji 11-ho s piatym na Britannia Stadium sú Diabli pri kurzoch 3.4 versus 2.4 až prilákavý papierový favorit nato, aby sa hneď na úvod kola nepoložilo vianočné euríčko na deravé mendžestráky, rozumej neprehru domácich pruhov. Potters v poslednom kole jasne dominovali nad Crystal Palace, z 26-ich striel však trafili bránu súpera len 5-krát a nakoniec doplatili na šťastnú efektivitu protivníka, pustiac na konci dňa všetky body po prehre 1:2. Bojan, Xherdan Shaqiri, Arnautovic, skúste vsádzať 3 roky na neprehru Stoke a v celkovom bilancovaní nemôžete skončiť v červených číslach. Gaal môže vyhrať, prekvapiť však už nikoho a nie.

CHELSEA – WATFORD

Hornets z Watfordu nakopali o 10 bodov viac ako domáca Modrá, v štyroch posledných kolách zabrali naplno a za dvanásť, na Stamford Bridge im však papierové šance prideľujú výhru v jedinom zápase z 8.6 možných. Ak si myslíte, že sa jedná práve o dnešný, ja nie. Chelsea chce tri body pri 1.5, Courtois dva nedostane, domáci jeden stopercentne dajú, zbytok dopočítajte sami. Tú zrušenú dovolenku by pani Hiddinková niekomu šeredne zrátala.

LIVERPOOL – LEICESTER

Vyberať medzi Sakhom a Tourem a postaviť ich hneď oboch do zadných šíkov červených je tak na Zopiclon, Melatonin a potom oba naraz, pokiaľ to Klopp pri absencii Škrteľa naozaj riskne, Anfield má postarané o vianočné suicídium. Predstavte si lesterské bystronožky Vardyho či Mahresa, zavrite oči a potom sa už radšej preberte až dakedy po Silvestri. Ešte jeden Morgan, bratm.

Ak ste naposledy neverili, že Foxes spravia Everton, dnes už by ste mali všetkému. Mne napríklad už ani vesmír nepríde až taký večný.

A cez Vianoce nezabudnite krášliť smetiská. Odhoďte vždy niečo pekné…

Reklamy
Tipsport registračný bonus 20 Eur pre nových hráčov - 750x100
Kliknite pre pridanie komentára

Napíšte odpoveď

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

SYNOT TIP vstupný bonus stávka bez rizika - 300x300

Futbal

Fortuna Stávka bez rizika za 30 € vstupný bonus 300x300

Viac v Anglicko