Sledujte nás

Anglicko

BPL 2015/16 … 23.kolo /sobota/

Najkrajšia časť dňa ženy je keď si dáva dole podprsenku, ešte krajšia ak nie sama. Je tu ale ďalšie kolo ligy líg. Bude musieť…

NORWICH – LIVERPOOL

Domáci Kanár v posledných dvoch kolách kompletne stratil gľanc a dnes môže zobať kref, liverpoolska sínusoida „prehra-remíza-prehra-výhra-výhra-prehra-remíza-atď“ je na druhej strane záludná jak Slota v ľavotočivej zatáčke za Nižným Tvarožcom. Kurzy 4.1 versus 2, keby som viac veril Mimoletovi, poviem že kloppovci ako favorit pustia na rieke Wensum maximálne ak dva body. Kalkulovať s rizikom a konať bezhlavo sú dve rôzne veci. LAY /nevýhra/ Norwich.

CRYSTAL PALACE – TOTTENHAM

Londýnska férovka Pardew – Pochettino a 3.6 versus 2.3, v ktorej pri súčasnej konštalácii planét môžu ísť Spurs na nulu len ak porazia sami seba. Lay /nevýhra/ Crystal Palace.

LEICESTER – STOKE

Zraz Líšok a Hrnčiarov pripomína vzťah zachovalej 38-čky a ženatého muža, obaja veria v remízu, čo chce uhrať víťazstvo. Zatipujte si sami a hlavne nepodceňte Arnautovica.

MAN UNITED – SOUTHAMPTON

Futbal Devils vyzerá horšie jak neapolský Marek v späťáku, zázrak piateho miesta United je Chálovou ilúziou čo doteraz nepochopil ani Koprfíld. So súčasným mančaftom zo starého Traffordu nedokáže žiaden tréner na svete viac, ak spravia červení titul, dorobím si vodičák na traktor a risknem stodva moslimov cez Šengen. A keď napíšem že tri body pre domácich, tak len v sebaobrane, aby ma v komentoch karavána hejtrov kombinovaná devilpozitívmi neuf-ckovali.

Do výkopu zožeňte polovičke u Vietnamca novú wonderbru, nestretnite pri regále bývalú a dokopania čoskoro, amigos.

Reklamy
SYNOT TIP vstupný bonus stávka bez rizika - 950x100
Kliknite pre pridanie komentára

Napíšte odpoveď

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Fortuna Stávka bez rizika za 30 € vstupný bonus 300x300

Futbal

SYNOT TIP vstupný bonus stávka bez rizika - 300x300

Viac v Anglicko