Sledujte nás

Anglicko

BPL 2015/16 … 24.kolo /utorok/

Priemerná žena sa zamiluje 6-krát za rok, z toho 5-krát do topánok. Muž dvakrát, z toho raz do futbalového klubu. A za/na celý život.

LEICESTER – LIVERPOOL

King Power boys kopú ako favorit pri 2.6, položiť na ich neprehru doma pred senzáciu tušiacim davom frenetiky je povinnosťou pokročilého i začiatočníka. Reds na miestnej hrude lídra ligy nemôžu skončiť horšie ako Serena Down Under.

NORWICH – TOTTENHAM

Severolondýnske Spurs na 4.mieste tabuľky sú klinické jak Flaviviridae, rozumej vírus zika, podceniť mladé pušky z White Hart Lane bude dnes ako uveriť, že Škrteľ je ozaj lepší na tribúne ako na tráve. 4.5 versus 1.9, in Pochettino we trust. A vsádzajte predtým, než vás dačo kusne. Potom už bude všetko jedno.

SUNDERLAND – MAN CITY

Málokto dodnes priznal, že De Bruyne sa naposledy proti Evertonu zranil sám, keď po mikrofaule súpera inscenoval prehnaný pád vzad a prisadol si pätu. Zabolelo aj nás, ozaj škoda. City však dokážu skórovať už aj spoza bránkovej čiary, predposledné Black Cats na druhú stranu škúlia tak, že keď plačú, tak im slzy stekajú po chrbáte. Nevýhra Sunderland.

WEST HAM – ASTON VILLA

Mám rád Upton Park, povedal by som, že ho priam sentimentálno-pateticky milujem. A Payet je vzhľadom nato kde kope a koľko za týždeň dostane ten absolútne najväčší frajer, aký behá po trávnikoch od čias Cruyffa. Ak máte ďalšie dva dôvody, prečo ísť s vkladom na domáce Kladivo, dajte. Nevýhra Villa.

MAN UNITED – STOKE

Brudné kačiatko Premier League skúsilo naposledy v FA Cupe retuš proti Derby a ten vyšiel Devils tak dobre, že pri na dnes vypísaných kurzoch 1.7 vs 6 som Gaalovi musel skontrolovať lajnu, či na Old Trafford nepostaví aj Messiho a dvoch Ronaldov ako bonus. Proti Stoke neskúsim ani purk do trojdňových spoďarov, vklad pri šestke na Stoke a unikátny na nevýhru United aj v pondelok ráno. Value for money.

A pokiaľ ešte nemáte obľúbený klub, stále je šanca. Kúpiť tej svojej ďalší pár.

Doskora zas, amigas.

Reklamy
Tipsport registračný bonus 20 Eur pre nových hráčov - 750x100
Kliknite pre pridanie komentára

Napíšte odpoveď

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Fortuna Stávka bez rizika za 30 € vstupný bonus 300x300

Futbal

Fortuna Stávka bez rizika za 30 € vstupný bonus 300x300

Viac v Anglicko