Sledujte nás

Anglicko

BPL 2015/16 … 26.kolo /nedeľa/

Nie som klubista a za posledné roky judášsky fandím takmer výhradne tomu, na koho vsadím, ak však niekto v Premier League môže naozaj rozbiť futbalový zázrak z Leicestru, tak potom práve dnes a severolondýnske delo. Tu centrum planéty futbal. Tu Emirates.

ARSENAL – LEICESTER

Leicester sa nehanbí kopať futbalového dinosaura 4-4-2, dve prehry po 25-ich kolách ale jasne svedčia o tom, že nik na svete nevie hrať túto šablónu momentálne lepšie ako on. Staré futbalové pravidlo „ak držíš loptu, nemôžeš dostať gól“ má ujo Ranieri totálne v pazuche, priemerné držanie lopty modrých je 41%, druhé najslabšie z 20-člennej futbalovej elity za La Manč. Leicester kopne za jeden zápas 70 dlhých lôpt, naopak, jeho 266 krátkych za ten istý čas ho radí v tejto rubrike opäť na predposledné miesto ostrovnej top 20. A teraz skúste vysvetľovať svetu, na čom fičí líška Ranieri, keď napriek napísanému pošlú King Power boys 7.11 strely za jedno stretnutie, jasne najviac zo všetkých tímov Premier League. Obrovská sila Leicestru tkvie v kondičke a v schopnosti udržať vysoké tempo hry po celý zápas, nepamätám sa, ktorý súper dokázal Líšky za 90 minút unaviť. A že ranieriovcov nesužujú takmer žiadne zranenia? Nazvite to šťastím, správna dávka v tréningu a toho, čo príde po ňom je však tou najlepšou odpoveďou. Len taký Jamie Vardy vám povie svoje o kvalitnom jedle, mlieku, proteínových doplnkoch, či tabletách Leucin, podporujúcich regeneráciu svalstva. Pridá niečo o antioxidante Cherry Active, 30ml ktorého sa vyrovná konzumácii dvadsiatich troch druhov ovocia alebo zeleniny, potom o kryoterapii aj so 135-mi stupňami pod nulou v komore, ktorá mu zabezpečí zníženie výskytu zápalov a svalových bolestí.

Wenger sa bude vždy viac starať o seba ako o opozíciu, na svojej hre nebude meniť nič. V prvom dueli rozbil líščiu noru na King Power Stadium 2:5, ak v dnešnom strete ofenzív nevyrobí Čech Čech mimózku, Arsenal neprehrá. Lebo nevie. A hlavne lebo už fatálne musí – bodovo vpred.

Mejk it or brejk it, 1.8 versus 5, Sanchez. NEPREHRA ARSENAL. Skúsim 4:1, SS – akože Sorry Schmeichel

MAN CITY – TOTTENHAM

Šance Spurs na titul sú momentálne menšie ako Donaldove, že sa stane prvým mužom Ameriky, po 90-ich minútach na Etihad by som sa ale vôbec nečudoval, keby tomu bolo presne naopak. Druhá valentínska mastenica dňa bude nevyspytateľná ako Boby Ef za kecpultom, pokiaľ si ráno na omši nedáte v deň Pána zo tri otčenáše navyše, určite nevsádzajte. Ja som každopádne dal.

Zisk je vždy odmenou za riziko, ktorého mieru si volíte vždy sami. Aj vy, čo si práve zapaľujete ďalšiu marlborku…

Dovyhratia, amigos.

Reklamy
Tipsport registračný bonus 30 Eur pre nových hráčov - 750x100
Kliknite pre pridanie komentára

Napíšte odpoveď

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Fortuna Stávka bez rizika za 30 € vstupný bonus 300x300

Futbal

Fortuna Stávka bez rizika za 30 € vstupný bonus 300x300

Viac v Anglicko