Sledujte nás

Hokej

LA Kings – mužstvo druhých šancí

A čo druhých… tretích, štvrtých, x-tých. Peter Budaj je len jeden z mnohých, ktorí dostali šancu v meste anjelov.

Je pre mňa neuveriteľné, že takýto tím v NHL vôbec existuje a s touto stratégiou je dokonca aj veľmi úspešný. Len pár mien.

Mike Richards – s Jeffom Carterom ho poslali preč z Philadelphie kvôli problémom s alkoholom. Hoci jeho „sezónne“ štatistiky klesali, v playoff patril najmä pri prvom Stanovom poháre k jedným z najdôležitejších hráčov s 15-timi bodmi v 20-tich zápasoch.

Justin Williams – po dvoch krízových rokoch bol tradnutý do LA, kde sa stabilizoval. No v playoff to bol práve on, kto ťahal tím pri prvom víťazstve s 15-timi bodmi v 20 zápasoch a druhýkrát s 25-timi bodmi v 26-tich zápasoch.

Jeff Carter – s prestupom v Columbuse prišiel ako „dvojička“ k Mikovi Richardsovi (duo je opäť rozdelené, Mike je vo Washingtone). Pri prvom titule mal 8 gólov v 20-tich zápasoch a pri druhom 25 bodov v 26-tich zápasoch.

Marián Gáborík – pod Tortorelom deptaný odišiel do Columbusu, kde ho zranenia neobišli (pamätný sendvič, ktorý dostal v prvých minútach po návrate zo zranenia = zlomená kľúčna kosť https://video.nhl.com/videocenter/console?id=518061). V LA potom zažiaril a pri víťazstve Stanley Cupu nazbieral 22 bodov (14 gólov) v 26-tich zápasoch.

Vincent Lecavalier – dvakrát vykúpený zo svojho kontraktu dostáva v LA svoju ďalšiu šancu a momentálne v 15-tich zápasoch zaznamenal 8 bodov a bije sa o návrat.

Peter Budaj – po ťažkých rokoch v Kanade je späť. Jednotkou nebude, pokiaľ v LA bude Quick, ale vidno, že sa nevzdáva a bojuje. A čo bude? Uvidíme, ale určite nebude prvý, ktorý v LA svoju šancu využil.

Reklamy
SYNOT TIP vstupný bonus stávka bez rizika - 950x100
Kliknite pre pridanie komentára

Napíšte odpoveď

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Tipsport registračný bonus 30 Eur pre nových hráčov - 300x300

Futbal

Fortuna Stávka bez rizika za 30 € vstupný bonus 300x300

Viac v Hokej