Sledujte nás

Hokej

Daliborov svet NHL, 1.3.2016

Pred niečo viac ako 24 hodinami skončilo v zámorí prestupové obdobie. Stalo sa niečo, čo očakával málokto. Fanúšikovia celý deň tŕpli, refreshovali rôzne stránky s aktuálnym dianím a nakoniec sa nedočkali skoro ničoho. Trade Deadline 2016 vstúpi do dejín ako jeden z najchudobnejších v novodobej ére NHL. 

Najväčšiu rybu ulovili Jazdci v podobe bývalého kapitána Caroliny Erica Staala. Ako protihodnota za 31-ročného centra putovali dve voľby v druhom kole a mladík Saarela. Azda najväčší vietor na trhu spôsobil GM Chicaga Stan Bowman. Obhajcovia Stanleyho Cupu vytreli zrak všetkým klubom, keď začali vo veľkom meniť už počas týždňa, a to naozaj vo veľkom. Z Winnipegu sa do veterného mesta vracia stratený syn Andrew Ladd, ktorý musel Hawks opustiť pred piatimi rokmi pre nedostatok miesta pod platovým stropom. Ladd by mal zapadnúť na krídlo ku kapitánovi Toewsovi a Hossovi. Opačným smerom putoval Marko Daňo. Z L.A. prichádza nemecký veterán do obrany Christian Ehrhoff (33), kde hral len na farme, čo bolo pre takého beka ponižujúce. Do Chicaga sa taktiež sťahujú Fleischmann, Weise (obaja Montreal), Fraser, Harrison (obaja Winnipeg). Svet len krúti hlavou nad majstrovstvom Bowmana a snaží sa zistiť, ako sa mu podarilo ostať pod platovým stropom. V Toronte pokračoval jarný výpredaj, tentoraz však na oplátku brali len voľby do nasledujúcich draftov. Vzhľadom na ich momentálne postavenie v tabuľke je pravdepodobné, že sa ich výbery budú pohybovať vysoko a terčom môže byť niekto z trojice Matthews, Puljujarvi či Laine.

Na severoamerické klziská sa možno vráti Ilya Kovalchuk po vyradení z kádra SKA Petrohrad v prebiehajúcom play-off KHL. Otázkou je, či poputuje do New Jersey, kde by mal mať ešte stále platnú zmluvu alebo ho Diabli z tejto zmluvy vyplatia a Kovalchuk sa stane voľným hráčom.

Reklamy
Fortuna Stávka bez rizika za 30 € vstupný bonus 750x100
Kliknite pre pridanie komentára

Napíšte odpoveď

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Tipsport registračný bonus 30 Eur pre nových hráčov - 300x300

Futbal

Tipsport registračný bonus 30 Eur pre nových hráčov - 300x300

Viac v Hokej