Sledujte nás

Anglicko

BPL 2015/16 … 31.kolo /sobota/

Šance novej slovenskej vlády na úspech sú mrňavé jak kvarka mušieho prdu pod mikroskopom, v porovnaní s kurzom 5001, že Leicester vyhrá Premier League 2015/16 /William Hill Betting, august 2015/ sú ale „zradoslávni“ guvernéri spod Tatry ešte furt favoritom, o ktorom tu mnohí nechyrujeme ani v lucídnom sne. A kto neverí, spýtajte sa stávkoviek, koľko sú presne teraz ochotné vyplatiť borcom, čo pred rokom položili na Leicester. Aby o dva mesiace nezbankrotovali.

EVERTON – ARSENAL

Lukaku je v lepšej forme než bol nedávno dedko Eros v Slovnaft Arene, kužele, čo spravil Belgičan z obrancov Chelsea v FA Cupe ešte teraz dražia na ibeji. Obe mužstvá dokážu poraziť Barcelonu a zároveň prehrať s Borčicami, v Goodison Parku padne gól na oboch stranách. Lebo Martinez a Wenger sú dvaja z posledných štyroch trénerov na planéte, čo ešte furt veria, že útok je viac ako zape/zp/čená obrana.

CHELSEA – WEST HAM

Blues sa dá veriť aj bez zraneného Hazarda, už trochu menej bez suspendovaného Costu, borci z Upton Parku navyše proti susedom z juhu metropoly karmicky kopú neúspech – 9 posledných duelov na miestnej hrude bez víťazstva, keď však má mať niekedy Kladivo na Stamforde šancu, tak práve dnes s Bilicom pri jeho kormidle. Payet Dimitri, the unfreakinbelievable!

CRYSTAL PALACE – LEICESTER

Crystal drhne ligovú prevodovku, doma však vie byť kusavý jak Jobbik v seneckom bare a pokiaľ niekto už mesiac čaká, že Leicester zakopne, tak sa to môže stať práve dnes a pri kopande proti tomu najnenápadnejšiemu súperovi. Pardew je ver INÁ líška, na to sa spýtajte v Liverpoole. A propos. Vedeli ste, že presne pred rokom bol Leicester City na samom dne tabuľky?

A aby som odkryl volebné karty, voliť som bol, no ani jednu zo 4-och strán súčasnej vládnej koalície. To ale neznamená, že ak mi dáte kurz, že nepoložím desinu na úspech možnofarizejov. Len tak, kompenzovať straty spred roka, keď som to riskol, že na Big Benovi odpadne do 23 dní hodinová ručička … 

Reklamy
Tipsport registračný bonus 20 Eur pre nových hráčov - 750x100
2 komentáre

1 komentár

  1. Alojz Jusko

    4. júla 2016 at 18:47

    Ahojte všetci v BROsport !!
    Hľadám na webe a snažím sa ešte doplniť si do svojho archívu textové komentáre (ktoré mi chýbajú) ku jednotlivým hracím dňom skončeného ročníka 2015-16 anglickej Premier League – A U VÁS SOM ICH NAŠIEL !!! FANTASTICKÉ !!! ĎAKUJEM !!!
    Neviem, akú máte kapacitu servera na uchovanie informácií z futbalu, ale ročník 2015-16 anglickej PL bol fantastický, tak by možno bolo fajn to uchovať … no navždy asi nie, ale možno aspoň na pár rokov, aby sme si vedeli porovnať, či Leicester bude znovu úspešný a či niektorý ďalši nováčik vypráši kožuchy rozmaznaným miliónovým fajnovkám …
    Prajem Vám pevné zdravie a dobré písanie … !! … a teším sa na ďalšiu komunikáciu !!
    Alojz Jusko

  2. Samuel Biroš

    4. júla 2016 at 19:50

    Vďaka, potešil komentár. O 40 dní to vypukne za kanálom znova a snaď sa čítame ďalej:)

Napíšte odpoveď

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Fortuna Stávka bez rizika za 30 € vstupný bonus 300x300

Futbal

Tipsport registračný bonus 20 Eur pre nových hráčov - 300x300

Viac v Anglicko